Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Stronic Eins fra Fun Factory den første dildo pulsator på markedet, som stimulerer med stødende frem-og-tilbage bevægelser. Du kommer ikke tættere på følelsen af en mands bevægelser, og både Stronic Eins' størrelse og form gør oplevelsen meget realistisk.

Mathilde Mackowski, der er medejer af Sinful.dk, har været med til at udvikle og teste Stronic Eins sammen med Fun Factory.

Pulsatoren fungerer ved hjælp af en innovativ motor-teknologi, som bevæger sig inde i dildoen og derved skaber de pulserende og stødende bevægelser. Når du bruger pulsatoren, skal du blot støtte den med den ene hånd, og så gør den praktisk talt alt "arbejdet" for dig.

Stronic Eins er skabt til kvinden der præcis ved, hvad hun vil have. Den er med sine bløde kurver og enkle design både stilfuld og feminin. Pulsatoren er ergonomisk korrekt designet og har den helt optimale form til at give dig maksimal nydelse. Forhøjningen nederst på dildoen stimulerer dig ekstra ved skede-indgangen, når du bruger den.

Dildoen kan pulsere på 10 forskellige måder, og selv på det laveste niveau, hvor den bevæger sig langsomt ind og ud, er den virkelig stimulerende.

Stronic Eins er fremstillet af medicinsk silikone og er som alle andre Fun Factory produkter fthalat-fri. Silikonen giver dildoen en meget blød overflade, som bare føles endnu blødere og glattere, hvis du bruger en vandbaserede glidecreme på den. 

Obs! Stronic Eins indeholder en magnet og anbefales derfor ikke, hvis du har pacemaker.

Pulsatoren er opladelig og der medfølger en Click 'N' Charge USB-oplader i pakken.

Den er vandtæt og kan derfor sagtens nydes i badet og den rengøres nemt ved at skylle den i varmt vand og efterfølgende behandle den med en sexlegetøjsrens.

BEMÆRK: Vibratoren er låst, når du modtager den. Den er udstyret med en såkaldt key lock, så den ikke selv kan starte i natbordsskuffen eller kufferten. Lås op: Hold "Fun" og "(+)" nede samtidigt i 3-5 sekunder. Start: Tryk på "Fun" og vælg herefter program på (+) og (-). Lås efter brug: Hold "Fun" og "(-)" nede samtidigt i 3-5 sekunder.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker ikke for mig
Ddoc - 18. nov. 2018
Bevægelsen frem og tilbage stoppes, når man holder den. Derfor er der mindre bevægelse i den end man kunne ønske. Derfor lidt ærgerlige penge
Skøn, men anderledes.
Hr & Fru D. - 1. nov. 2017
En lækker oplevelse, men også meget anderledes, i forhold til andet legetøj. Det første man lægger mærke til, er den bløde overflade og den måde den ligger i hånden, selvom den er stor, er den let at håndtere. Da vi kom til at skulle afprøve den, var det en ren fornøjelse, den er let at styre, og den er meget lækker at have oppe, og den virker realistisk i sine stød, og en stor fordel er at den bliver oppe, også selvom man slipper den og laver andre ting, så som at give manden et blowjob, i mens den pumper løs, og bliver oppe.
Øv
JK - 6. jan. 2017
Hensigten med stød i stedet for vibration synes at være temmelig overdrevet. Ja, den bevæger sig, men at påstå at man blot kan lade den gøre arbejdet er den kende overdrevet, specielt prisen taget i betragtning. Jeg troede ud fra beskrivelsen, at den lavede ind/ud-bevægelse... Lad mig blot sige, at mine forventninger bestemt ikke stemmer overens med virkningen.
Jeg er næsten lagt på hylden.
Torben - 11. jan. 2014
Fruen i huset er blevet mere legesyg, takket være Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator. Lad os få mere af den slags. Fruen er ustyrlig og for op til flere orgasmer, ved brug af vidunderet. Som mand er det rart at se investeringen i den grad har givet bonus. Min kone har før haft besvær med at få orgasmer. Men det er nu fortid. Jeg er en lykkelig mand.
Ja tak
LT - 30. jul. 2013
Købte denne Stronic Eins til min kæreste da jeg skal være væk i en længere periode pga arbejde. Der er kommet meget positive tilbagemeldinger fra lillemor da vibratorer i andet sexlegetøj ikke lige altid gør det der skal til. Materialet er i god kvalitet ligesom resten fra Fun Factory og laderen passer til resten af sortimentet i skuffen. Hele vejen rundt fuldt ud tilfreds, det er noget helt andet end man er vandt til.
Den kan bare noget de andre ikke kan =)
MN - 17. may. 2013
Har har haft denne fantastiske pulsator i et par måneder, og jeg kan ikke sige andet end godt om den! Den er nem at rengøre, nem at oplade og den har en god vægt, samt ligger godt i hånden! Den blev hurtigt mit foretrukne legetøj, og den fungere virkelig godt sammen med en wand =) Den er alle pengene værd!
super
kim - 25. dec. 2012
jeres nye fun factory stronic eins pulsator er guf for min kæreste næsten som alm samleje et stort kado for denne opfindelse det er noget der virker og er nem at lade op mvh kim
En nyhed der vil noget !
Lotta - 17. dec. 2012
Min gennerelle vurdering er at hvis du vil prøve noget helt nyt og anderledes så er denne at anbefale. Den er lavet af noget lækkert materiale som udover at "ligne " meget godt så er den nem at rengøre og vedligeholde. Den fungerer på den måde at den bevæge sig frem og tilbage og på den måde komme tæt på "virkeligheden". Produktet er lydsvagt og meget meget nem at bruge. Kan stærkt anbefales til dem som kan lide "den ægte vare".
Stronic Eins
Lg - 20. nov. 2012
Jeg har købt denne dildo til min kone, vi er enige om at det absolut er den bedste dildo til dato. Min kone har ikke før fået udløsning med en normal dildo, men denne gør med sin pulserene bevægelser at det føles som en rigtig penis, så stronic eins kan stærkt anbefales.
Bedste dildo jeg nogensinden har prøvet
KB - 1. nov. 2012
Hvis jeg kun måtte tage én dildo med på en øde Ø, så skulle det være denne her. Jeg har en del sexlegetøj, men jeg må indrømme at det er den bedste dildo jeg har ejet. De pulserende stød Stronic giver, er en helt ny følelse og det virker meget bedre på mig, end hvis jeg selv skal styre bevægelserne. Glæder mig meget til at se hvad Fun Factory finder på i fremtiden os, men denne geniale teknik...

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS