Sådan vælger I den rigtige vibrator

Når I skal vælge en vibrator, er det en god ide at overveje, hvad I vil bruge den til, da anvendelsen påvirker f.eks. hvilket materiale og hvilken form, der passer bedst til jer. Hvad kunne I tænke jer?

Vi er et par der leder efter:   

Prøv en:

En vibrator, der kan bruges under sex: Par-vibratorButterfly vibratorPenisring med vibratorStrap-on vibrator
En vibrator, der er god til forspil: Magic wand vibratorMini vibratorFinger Vibrator
En vibrator vi kan lege med sammen: Fjernbetjent vibratorVibrator Æg

Sådan vælger I den perfekte vibrator

Når I har besluttet, hvad vibratoren skal bruges til, er det en god idé at overveje vibratorens størrelse, lydniveau, form, materiale og strømkilde, samt om den skal være vandtæt eller ej. Alle disse informationer finder I på produksiderne, under fanebladet 'Detaljer'. Læs mere om de ting, du bør overveje, her: 

Størrelse

For at kunne finde rigtige vibrator, der passer bedst til jer, bør I overveje hvilken størrelse vibrator I foretrækker. Ønsker I en mindre vibrator eller en med større fylde? En mindre vibrator er ofte god, hvis det er første gang I skal bruge en vibrator eller hvis I har begrænset erfaring med vibratorer. Det gælder selvfølgelig i sær, hvis vibratoren skal bruges til indvendig stimulation. Har I allerede erfaring med vibratorer eller ønsker I en med mere fylde, kan du med fordel vælge en af vores større vibratorer. Vi anbefaler, at I tjekker vibratorens mål, inden I køber, da vibratorer kan syne enten større eller mindre på billeder, end de er i virkeligheden.

Materiale

Forskellige materialer er gode til forskellige ting og derfor er det også vigtigt at tage anvendelsen med overvejelserne, når I vælger materiale. Hvis I gerne vil kunne målrette vibrationerne meget præcist, f.eks. til klitoris eller g-punkt stimulation, så er vibratorer af hårde materialer som ASB og medicinsk plast særligt velegnede. Nogle af vores vibratorer er betrukket med en særlig coating , der giver dem en blød og glat overflade for en fløjlsblød følelse.

Til dildo vibratorer, vibrerende penisringe og til kaninørerne på rabbit vibratorer, er mere fleksible materialer som gummi, jelly og silikone gode, da de er blødere og vibrationerne mærkes godt igennem. Silikone er et luksus materiale til vibratorer, der føles silkeblødt og som hurtigt opnår kropstemperatur ved berøring. Hvis I vælger en vibrator i silikone er det vigtigt, at I ikke bruger den sammen med en silikonebaseret glidecreme, da den kan påvirke vibratorens overflade. Brug i stedet en vandbaseret glidecreme, der også er nemmere at vaske af. 

Form

Vibratorens form påvirker direkte hvor egnet den er til forskellige former for stimulation. Ønsker I f.eks. g-punkts stimulation eller prostata stimulation er det en fordel med en vibrator, der formet buet, så den rammer bedst muligt. Derfor bør I tage vibratorens udformning med i dine overvejelser, når du vælger en vibrator. 

Batterier, opladelig eller tilslutning til stikkontakt?

Nogle af de mest populære vibratorer er de batteridrevne, fordi de er billigere at anskaffe, end andre vibratorer. Hvis I køber en batteridrevet vibrator er det en god ide at tjekke om der medfølger batterier eller ej. Medfølger de ikke, eller har I brug for flere batterier, så kan I selvfølgelig altid finde dem her i shoppen. Vi anbefaler, at I ikke bruger genopladelige batterier til vibratorer, da de er en lille smule større end standard batterier og derfor kan sætte sig fast i vibratoren. 

Foretrækker I en opladelig vibrator, så I undgår at skulle købe nye batterier? Opladelige vibratorer koster generelt mere at anskaffe, end andre vibratorer, til gengæld er de oftest mere lydsvage og teknisk overlegne, i forhold til batteridrevet sexlegetøj.

Vibratorer, der tilsluttes stikkontakten, er som regel de mest kraftfulde og de har den fordel, at du kan bruge dem lige så længe I har lyst til. På grund af den store styrke er de dog ikke helt lydsvage og begrænsningerne ved dem er, at I skal være i nærheden af en stikkontakt for at kunne bruge den samt at denne type vibrator aldrig er vandtæt.

Vandtæt eller stænktæt

Ønsker I fuld frihed til at nyde vibratoren når og hvor I har lyst? Så bør overveje en vandtæt vibrator, der kan nydes under bruseren og er nem at rengøre. Denne type vibrator er udviklet til at være 100 % vandtætte, når bunden er skruet ordentligt på så batterikammeret er lukket helt af. Der findes også vandtætte opladelige vibratorer, som f.eks. alle fra We-Vibe og Je Joue, samt størstedelen af vibratorerne fra Fun Factory og LELO

Vi har også stænktætte vibratorer, der ikke er vandtætte men som kan tørres af med en fugtig klud. Derfor er det vigtigt, at der ikke kommer vand ind til de elektriske forbindelser. I kan se om en vibrator er vandtæt eller stænktæt under fanebladet 'Detaljer', når I er inde på produktsiden i shopen. 

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så I kan finde det sexlegetøj, der passer bedst til jer. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (4)
Bang! (3)
baseks (5)
Beauments (1)
BeauMents (1)
CalExotics (2)
Cleopatra (3)
Dame Products (1)
Frisky (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Kiiroo (1)
Lelo (4)
LELO (4)
Magic Motion (2)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (7)
Seven Creations (1)
Sinful (13)
Tracy's Dog (1)
Velve (2)
We-Vibe (5)
You2Toys (1)
Vis alle 63 produkter
Du har set 48 af 63 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk