TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Ouch! Glitter Butt Plug Set - Gold var 1

Ouch! Glitter Butt Plug Set - Gold

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du drømmer om at eksperimentere med anal stimulation, så er denne Snug Plug 2 Butt Plug fra B-Vibe et oplagt valg til at udforske det nye og spændende univers.

Den legesyge plug har en lækker tyngde med 2 indvendige, løse kugler der byder på pirrende stimulation ved hver bevægelse. Nyd den frække fornemmelse under sex med din partner eller under lækker solo-leg. Du kan sågar bære den i offentligheden for ekstra intens og pirrende oplevelse.

Pluggen har en tilspidset form der smyger sig let ind i din anale indgang. Den udformer sig til en bredere krop, der giver dig en sensuel følelse af fyldighed. Fra kroppen og ned sidder en fleksibel hals, der sikrer dig en optimal pasform. Den ankerformede base sørger for, at pluggen bliver, hvor den skal uanset, hvor vilde legene bliver.

Snug Plug 2 er fremstillet i silikone af høj kvalitet der gør indføringen yderst behagelig. Du kan bære pluggen i længere tid ad gang og dermed nyde fyldigheden så længe, du har lyst.

Med en indførbar længde på 11 cm og en diamater på hele 3,6 pirrende cm. Brug gerne en anal glidecreme der med sin tykke konsistens gør det nemmere at arbejde med.

Der medfølger en en opbevaringspose og en guide til analleg, så du kan blive forberedt så godt som muligt.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS