Sort Dildo

Mangler du en fræk sort dildo, så behøver du ikke lede længere. En sort dildo er et sikkert hit, og hos os kan du finde lige den, du vil have, hvad enten den skal være lille, stor, glat eller realistisk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (4)
Fjernbetjent (4)
Hollow (3)
Inflatable (1)
Justerbar (3)
Opladelig (6)
Passer i harness (24)
Realistic (14)
Rejselås (2)
Suction Cup (17)
Vandtæt (5)
Vibrating (7)
Materiale
Aluminium (1)
Borosilicate glass (1)
Gummi (1)
Lak (4)
Latex (1)
PU (1)
PVC (7)
Silikone (24)
TPE (3)
TPR (2)
Mærke
All Black (3)
Bubble Toys (1)
Doc Johnson (4)
Domestic Partner (1)
F-Machine (1)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Fun Factory (2)
Lelo (2)
LELO (2)
Loving Joy (1)
Master Series (1)
Mister B (1)
Obaie (1)
Perfect Fit (1)
Sinful (7)
Sportsheets (1)
Strap U (3)
Strap-on-Me (1)
Tantus (2)
Vixen Creations (5)
Willie City (2)
You2Toys (1)
Zado (1)
Vis alle 45 produkter
Du har set 45 af 45 produkter

En sort dildo for enorm nydelse

Prøv en dildo i et mørkere design

Der er noget ved en sort dildo, der bare udstråler kraft og tilfredsstillelse. Måske er det på grund af dens glatte og elegante udseende, eller måske er det på grund af dens kontrast til den kvindelige vaginas pinke farve. Uanset årsagen er en sort dildo et af de mest populære valg af sexlegetøj på markedet, og af god grund!

Hos Sinful tilbyder vi et stort udvalg, så du kan vælge og vrage. Uanset om du er på udkig efter en lille, mellem eller stor sort dildo, har vi det hele. I vores samling kan du finde dildoerne i en række forskellige former og materialer. Uanset om du foretrækker din sorte dildo som en realistisk dildo, en dildo vibrator eller en silikone dildo, kan du finde det hele hos os.

Når det kommer til farvede dildoer, er en dildo i sort et hit. Se nærmere på vores udvalg og find den perfekte model til dig, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit valg af en ny dildo.

Vælg din yndlingsfarve i forskellige størrelser

Hvis du er på udkig efter en sort dildo, der med garanti vil tilfredsstille, er der nogle ting, du skal have in mente. Først og fremmest skal du overveje størrelsen på dildoen. Du tænker sikkert på en stor sort dildo, fordi sort ofte er forbundet med en stor størrelse, men vi tilbyder alle slags størrelser. Uanset størrelse anbefaler vi altid, at du husker at bruge glidecreme for at gøre din leg mere behagelig.

Dernæst skal du overveje formen på dildoen. De kommer i alle former og størrelser, så du er sikker på at finde en, der rammer alle de rigtige steder for dig. Uanset om du er på udkig efter en dildo med en buet spids til G-punktstimulering eller en dildo med et kugleformet hoved til anal leg, kan du finde en sort dildo, der er perfekt til dig!

Sorte dildoer kan være en fantastisk måde at tilføje noget visuelt interessant til dit sexliv ved at være visuelt stimulerende. Denne model er bestemt et forsøg værd. Du vil ikke fortryde det.

Køb din black dildo her hos Sinful

For at opsummere er en black dildo det perfekte supplement til din samling af sexlegetøj. Den kan bruges både af dig selv og med en partner og give dig den nydelse, du altid har ønsket. Den kan endda fungere som en strap-on, hvis du ønsker at tage kontrollen i soveværelset.

Der findes mange forskellige modeller, og du kan finde dem alle her hos Sinful. Vi har nogle med ringe, andre uden og nogle, der kan bruges både analt og vaginalt. Du kan også finde nogle med sugekopper, så du kan nyde dem både i badekarret og på sengen.

Hvis du har fundet den rigtige model til dig, kan du også udvide din samling af farvede dildoer yderligere ved at tilføje en pink dildo eller måske en blå dildo. Mulighederne er mange, og vi tilbyder dildoer i næsten alle regnbuens farver.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk