Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Lilla Dildo

Hvis du er på udkig efter en lilla dildo, så er du kommet til det rette sted. Hvad enten du er til glitter, realistisk eller glat design, med vibrator eller sugekop, så finder du den perfekte model lige her.

Lilla dildo - De smukkeste nuancer

Find den perfekte lilla dildo til dig

Er din yndlingsfarve lilla? Og står du og mangler en dildo til soveværelset? Hvis du kan svare ‘ja’ til de to spørgsmål, så er du uden tvivl landet det helt rette sted. På denne side har vi nemlig samlet hele vores udvalg af lilla dildoer, der selvfølgelig kommer i flere forskellige størrelser, former og de lækreste nuancer. Det betyder, at der meget gerne skulle være noget for netop dig, når du scroller ned over de mange varianter her på siden.

Hvis du generelt bare er glad for farver, så har vi også en hel kategori kun med alverdens farver. Der finder du både store og små modeller i alt fra rød og grøn til sort og brun. Men er det helt specifikt en lilla dildo, du er på udkig efter, så skal du selvfølgelig bare blive hængende her på siden, hvor du finder lige præcis dén farve.

Her i teksten kommer vi til at gå lidt mere i dybden med de forskellige modeller, så læs endelig videre, hvis du gerne vil blive lidt klogere på de mange valgmuligheder. Produkterne her på siden er nemlig ikke bare et penisformet stykke sexlegetøj - de kan så meget mere end det.

Hvilken dildo i lilla skal du have?

Når du nu er landet på denne side - og er gang med at læse denne tekst - så går vi selvfølgelig ud fra, at det er fordi du gerne vil have en dildo i lilla med hjem under dynen. Men udover farven på produktet, så har du nok også nogle specifikke ønsker (eller måske endda krav) til selve formen, strukturen, udseendet, størrelsen, anvendelsesmulighederne og sikkert meget andet. Så lad os da lige tage et lille kig på, hvad du kan forvente.

Som du måske allerede har spottet, så spænder vores udvalg ret bredt. Det betyder, at uanset om du vil have en lille eller en stor model, om den være realistisk, have små stimulerende detaljer, ramme g-punktet, være lavet af glas eller bare vibrere helt vildt - så har vi faktisk en model, der vil passe godt til dig.

Det gælder også, hvis du er mere til silikone, gerne vil have en helt glat model eller måske en lilla dildo, der kan bruges til anale lege. Vi har nemlig (stort set) det hele - og det bedste af det hele er, at de alle kommer i de smukkeste farver, som ikke kan andet end at bringe et smil frem på læben.

Brug den til analsex

Mange tror fejlagtigt, at produkterne her på siden kun er til personer, der er født med en vagina, men de tager selvfølgelig helt fejl. Hvis du er født med en penis, kan du nemlig bruge en lilla dildo til at stimulere p-punktet, der sidder ca. 3-7 cm oppe i anus og er på størrelse med en kastanje. Det magiske punkt, der kan sammenlignes lidt med g-punktet i vagina, er meget følsomt og ved den rette stimulering kan man opnå vilde analorgasmer.

Hvis du gerne vil bruge en lilla dildo til at eksperimentere med anal stimulation, så er det vigtigt, at du vælger en variant, der har en eller anden form for stopper for enden. Det kan være en helt flad base eller en sugekop, der sikrer, at sexlegetøjet ikke smutter op i anus.

Det er samtidig vigtigt at bruge rigeligt med anal glidecreme, da anus ikke selv producerer smørelse på samme måde som vagina. Og det gælder selvfølgelig uanset om du har en penis eller en vagina - glidecreme er din bedste ven, når du eksperimenterer med analsex.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS