TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Silikone Dildoer

Vil du have en fløjlsblød og ægte oplevelse, skal du vælge en silikone dildo. Silikone dildoer føles ikke blot lækre og bløde i overfladen men er også meget fleksible for dig at bruge. Den medicinske silikone gør dildoerne meget ergonomiske. Silikone dildoer føles behagelige. De er hverken kolde eller ubehageligt hårde men tilpasser sig derimod hurtigt kroppens varme temperatur og anatomi. Du kan også se alle vores dildoer.

Silikone dildo - når du kun vil have det bedste

Det lækreste materiale

Hvis du overvejer at købe en ny dildo og du er på udkig efter en blødere model, så bør du helt sikkert overveje en af vores mange silikone dildoer. For det første, så føles denne type dejlig blød mod huden, samtidig med at materialet er utrolig slidstærkt. Materialet er desuden et af de mest mest hygiejniske alternativer, når det kommer til den slags, som bruges til sexlegetøj. Denne type produkter er desuden super nemme at rengøre. Du skal bare huske at anvende sexlegetøj rengøring efter brug og så er produktet så god som ny. Du vil heller ikke opleve af din silikone dildo har en grim lugt, da en af fordelene materialet er, at det er lugtfrit - og det er helt bestemt en stor fordel.

Med andre ord, så kan du altså være sikker på, at du får et kropsvenligt stykke sexlegetøj med lang levetid, når du vælger en silikone dildo. Hvis du passer godt på produktet, opbevarer det korrekt og rengører det efter brug, så kan det faktisk holde i mange år. Udvalget her på siden kan godt være en anelse dyrere end andre modeller, men til gengæld får du en højere kvalitet, og det er derfor en god investering i dit sexliv.

Hvilken glidecreme skal jeg bruge?

Selvom man skulle tror det, så er det faktisk ikke helt ligegyldigt, hvilke type glidecreme du bruger sammen med din silikone dildo. Hvis du vælger en silikonebaseret glidecreme, så er der desværre stor risiko for, at stofferne i de to produkter reagerer med hinanden og dermed ødelægger overfladen på sexlegetøjet. Derfor anbefaler vi altid, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med silikone dildo og andre produkter af samme materiale.

Her på siden finder du et stort udvalg af silikone dildoer, og selvom der er mange at vælge imellem, så håber vi, at det er lidt mere overskueligt, når vi har samlet dem i én kategori. Vi har en masse forskellige størrelser, farver og faconer, så der burde helt bestemt også være en, der passer til dig og dit behov. Hvis du er på udkig efter din første model, så kan du i hvert fald sagtens finde en her på siden, hvor vi har flere begynder-udgaver. Er du modsat udkig på endnu en til samlingen, så ved du nok godt, hvad du kan lide og så er det bare om at gå på jagt i det store udvalg. Måske skulle det være en fra Willie City denne gang?

En silikone dildo kan bruges til meget

Der er ingen tvivl om, at du kan bruge en silikone dildo til meget forskelligt i dobbeltsengen. Du kan både bruge den vaginalt, analt og hvis du vælger en med sugekop, kan du endda bruge den i et harness til frække strap-on lege med din partner. Faktisk anbefaler vi altid en variant med en sugekop eller en flad bund, også kaldet en stopper. Det er især vigtigt, når du bruger den analt, så du ikke risikerer, at den forsvinder op i kroppen.

Hvis vi har gjort dig mere nysgerrig på modeller med sugekop, så har vi faktisk også en hel side med kun denne type modeller. Udover de kan bruges i harness, så inviterer de også til håndfrie lege, hvilket giver to frie hænder til andet sjov. Derfor er masser af fordele ved at vælge en model med netop sugekop.

Hvis du ellers har nogle spørgsmål til de mange forskellige muligheder, så er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig. Men du finder også en masse information under hvert produkt, der gerne skulle besvare dine spørgsmål.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS