Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
449,00 kr
Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

4.9 (2)
449,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator er en anderledes og spændende fingervibrator, der er perfekt til parlege. Brug den til at udforske din partners krop eller lad din partner udforske og pirre dig med de skønne vibrationer. 

Hello Touch består af to små, flade vibratorer, der sættes på fingrene med en elastik, og en blød manchet i tyndt stretch materiale, der sættes om håndleddet. Fra de to vibratorer løber der en ledning ned til manchetten, der fungerer som batteri-holder. Det er også på manchetten du tænder og slukker for Hello Touch. Betjeningen er simpel og ligetil.

De to vibratorer er meget diskrete og næsten lydløse, og fordi de er 100 % vandtætte kan de bruges på både udvendige og indvendige erogene zoner. I har altså fuld frihed til at udforske og nyde hinanden som præcist I har lyst til - det er kun fantasien der sætter grænser.

Hello Touch anbefales af sexlegetøjsblogger Joanb.dk, der i anmeldelsen skrev, at vibratoren gav "magiske fingre".

Vi anbefaler at I bruger JImmyjane Hello Touch sammen med en god vandbaseret glidecreme. Husk at rengøre jeres sexlegetøj grundigt efter brug, så I sikrer en god hygiejne og så sexlegetøjet er klar igen næste gang lysten melder sig. 

Hello Touch bruger 2 stk. AAAA batterier, der medfølger i æsken.

Detaljer

ANVENDELSESOMRÅDER: Hele kroppen, men specielt kønsdele, brystvorter, G-punkt og andre erogene zoner
Længde: 2,5 cm (vibratorhovederne)
Diameter: 1,5 cm (vibratorhovederne)
VANDTÆT: Ja
FTALATFRI: JA
BATTERITYPE: 2 x AAAA-batterier (medfølger).
VIBRATIONER: 1 niveau.
LYDNIVEAU: Næsten lydløs

VARENUMMER: 13487.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Overraskende lækkert legetøj

Både min hustru og jeg nyder at anvende en vibrator når vi har sex. Da vi opdagede denne fingervibrator på Sinful's hjemmeside, var der da heller ikke megen tvivl om, at det var noget vi skulle prøve. Da pakken kom og vi stod med den meget lille indretning, blev vi dog begge i tvivl om, vi havde brugt penge på noget som ikke ville virke....det var simpelthen næsten for småt til at være sandt.... De første par gange vi havde sex efterfølgende tog vi derfor ikke fingervibratoren i brug, men vi har siden henfundet ud af, at det var en fejl - vores fejl og den var stor!! Med denne vibrator er der - så tæt som man vel kan komme på det - orgasmegaranti for os begge... :-) Den erlydsvag, har dejlige og behagelige vibrationer, er i lækkert og behageligt materiale og faktisk også meget nem at bruge.... og kan komme til alle steder... Et overraskendelækkert legetøj Læs mere

-
5 5 1
Et produkt der overrasker

Jeg blev virkelig nysgerrig efter at prøve Hello Touch efter at ha' læst en sexlegetøjsbloggers anmeldelse af produktet. Og jeg må sige, at det er et legetøj, der overrasker. Den ser ikke ud af meget, men fordi den kan bruges på så mange måder og på så mange steder, er den genial. Den har kun en vibrationsstyrke men den passeroverraskende godt. Det er en fryd, at forkæle sin partner og tilpasse berøringen efter hans reaktion, ligesom det også er skønt at blive forkælet med vibratoren. Det fedeved den er jo netop kombinationen af vibratoren og ens partner. Vibratoren er så lille og diskret at den sagtens kan tages med i en håndtaske, uden at tiltrække nogen formfor opmærksomhed. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk