Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Hello Touch Finger Vibrator er en kraftfuld og diskret fingervibrator, der giver magiske fingre!

  Brug Hello Touch alene eller som par til at udforske hinanden. Vibratorerne spændes på fingrene og batterierne bæres i en manchet om håndleddet.

  Vibratoren er vandtæt og kan bruges både indvendigt og udvendigt.

  Jimmyjane Hello Touch har blandt andet vundet prisen som bedste nye sexlegetøj på ANME Awards i 2013.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator er en anderledes og spændende fingervibrator, der er perfekt til parlege. Brug den til at udforske din partners krop eller lad din partner udforske og pirre dig med de skønne vibrationer. 

  Hello Touch består af to små, flade vibratorer, der sættes på fingrene med en elastik, og en blød manchet i tyndt stretch materiale, der sættes om håndleddet. Fra de to vibratorer løber der en ledning ned til manchetten, der fungerer som batteri-holder. Det er også på manchetten du tænder og slukker for Hello Touch. Betjeningen er simpel og ligetil.

  De to vibratorer er meget diskrete og næsten lydløse, og fordi de er 100 % vandtætte kan de bruges på både udvendige og indvendige erogene zoner. I har altså fuld frihed til at udforske og nyde hinanden som præcist I har lyst til - det er kun fantasien der sætter grænser.

  Hello Touch anbefales af sexlegetøjsblogger Joanb.dk, der i anmeldelsen skrev, at vibratoren gav "magiske fingre".

  Vi anbefaler at I bruger JImmyjane Hello Touch sammen med en god vandbaseret glidecreme. Husk at rengøre jeres sexlegetøj grundigt efter brug, så I sikrer en god hygiejne og så sexlegetøjet er klar igen næste gang lysten melder sig. 

  Hello Touch bruger 2 stk. AAAA batterier, der medfølger i æsken.

  Detaljer

  ANVENDELSESOMRÅDER: Hele kroppen, men specielt kønsdele, brystvorter, G-punkt og andre erogene zoner
  Længde: 2,5 cm (vibratorhovederne)
  Diameter: 1,5 cm (vibratorhovederne)
  VANDTÆT: Ja
  FTALATFRI: JA
  BATTERITYPE: 2 x AAAA-batterier (medfølger).
  VIBRATIONER: 1 niveau.
  LYDNIVEAU: Næsten lydløs

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Overraskende lækkert legetøj Både min hustru og jeg nyder at anvende en vibrator når vi har sex. Da vi opdagede denne fingervibrator på Sinful's hjemmeside, var der da heller ikke megen tvivl om, at det var noget vi skulle prøve.
  Da pakken kom og vi stod med den meget lille indretning, blev vi dog begge i tvivl om, vi havde brugt penge på noget som ikke ville virke.... det var simpelthen næsten for småt til at være sandt....
  De første par gange vi havde sex efterfølgende tog vi derfor ikke fingervibratoren i brug, men vi har siden hen fundet ud af, at det var en fejl - vores fejl og den var stor!!
  Med denne vibrator er der - så tæt som man vel kan komme på det - orgasmegaranti for os begge... :-)
  Den er lydsvag, har dejlige og behagelige vibrationer, er i lækkert og behageligt materiale og faktisk også meget nem at bruge.... og kan komme til alle steder...
  Et overraskende lækkert legetøj
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Et produkt der overrasker Jeg blev virkelig nysgerrig efter at prøve Hello Touch efter at ha' læst en sexlegetøjsbloggers anmeldelse af produktet. Og jeg må sige, at det er et legetøj, der overrasker. Den ser ikke ud af meget, men fordi den kan bruges på så mange måder og på så mange steder, er den genial. Den har kun en vibrationsstyrke men den passer overraskende godt. Det er en fryd, at forkæle sin partner og tilpasse berøringen efter hans reaktion, ligesom det også er skønt at blive forkælet med vibratoren. Det fede ved den er jo netop kombinationen af vibratoren og ens partner.
  Vibratoren er så lille og diskret at den sagtens kan tages med i en håndtaske, uden at tiltrække nogen form for opmærksomhed.
  5 5 1

  Du anmelder: Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *