TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr

Mini vibrator

En mini vibrator er perfekt til dig, der er på jagt efter en lille, diskret vibrator. En lille vibrator er ikke ensbetydende med lille stimulation. Tværtimod! Trods den lille størrelse er mange af mini vibratorerne meget kraftige i vibrationerne. De fås både som G-punkt-, klitoris-, dildo- og finger vibrator.

Mini Vibrator - Diskret, men effektiv

En mini vibrator til ethvert behov

Hvis du aldrig har ejet en vibrator eller et stykke sexlegetøj før, er det en rigtig god ide at købe en mini vibrator. En mini vibrator er, som navnet antyder, en vibrator, der har en kompakt størrelse. Den kompakte størrelse gør den nem at anvende, og derfor er den ideel til nybegyndere, der er på jagt efter deres første vibrator.

Mange vibratorer har en større størrelse og er mere avancerede at bruge. Det kan godt intimidere nogle kvinder. Men du skal ikke snyde dig selv for den fornøjelse, det er at have en et sådant legetøj. Med en mini vibrator kan du gradvist vænne dig til at bruge sexlegetøj og opdage nye former for nydelse.

Der findes et hav af forskellige varianter, der stimulerer dig på alle mulige måder. Du kan finde en, der giver dig indvendig stimulation af G-punktet, så du får de dybeste og mest intense orgasmer. Du kan også få en, der er nem at manøvrere rundt med og derfor let kan ramme klitoris lige der, hvor det føles allerbedst. Har du brug for mere viden om, hvilken variant du skal vælge, kan du med fordel læse vores ultimative guide til klitorisvibratorer.

Vil du gerne forkæle din partner med et frækt og forførende forspil, hvor du stimulerer ham eller hende her, der og alle vegne? Så prøv en finger vibrator, der let og effektivt sættes på din finger, så du kan udforske din elskedes krop fra ende til anden.

Gør ferien lidt sjovere med en Mini vibrator

Det er ikke kun nybegyndere, der kan få fornøjelse af eksempelvis en bullet vibrator. Den er til singler og til par, den er til de letøvede og eksperterne, der allerede har hele natbordsskuffen fyldt med legetøj.

På grund af den kompakte størrelse, kan du med fordel tage den med dig, når du skal på ferie eller weekendtur. Forestil dig udtrykket på din partners ansigt, når han eller hun åbner kufferten og ser, hvad du har taget med til jer. Eller gør forretningsrejsen eller besøget ved familien i Jylland lidt sjovere (og frækkere) med en vibrator i tasken.

Når du tager en lille vibrator eller andet sexlegetøj med på ferie, er der en situation, som vi ved, at du højst sandsynligt gerne vil undgå: At blive stoppet i lufthavnskontrollen med den i tasken. Undgå noget bøvl, og kom den direkte ned i din kuffert, så den ikke bliver hapset af lufthavnens security.

Lille størrelse, stor effekt

Der er nogen, der fejlagtigt tror, at en mini vibrator er ensbetydende med en mindre stimulation. Det er ikke rigtigt. Selv om den har en lille størrelse, har den ikke en lille effekt - tværtimod!På trods af den kompakte størrelse stimulerer den dig lige så meget som de fleste større modeller.

Du kan altså få lige så kraftige orgasmer og intense sexoplevelser med en lille vibrator som med en stor. På de fleste mini vibratorer kan du variere hastigheden eller intensiteten af vibrationerne, så du bliver pirret på den helt rigtige måde.

På Sinful håndplukker vi sexlegetøj af den højeste og allerbedste kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du med en mini vibrator fra vores online sexshop får et produkt, hvor kvalitet, design og funktionalitet er helt i top. Vi tror på, at jo bedre sexlegetøjet er, des bedre bliver din sexoplevelse. Med en af høj kvalitet er du derfor sikker på at få den bedst mulige stimulation, uanset om det er solo eller sammen med en partner.

Du kan finde et bredt udvalg af mærker, herunder vores eget Sinful-brand, populære We-Vibe og det skandinaviske mærke baseks, der er kendt for kvalitets sexlegetøj til lave priser. Du kan også dykke ned i vores fulde udvalg af vibratorer.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS