Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Tunge vibrator

Med en tunge vibrator kan du få oralsex, når du har lyst - og lige så længe du kan holde til det. De bløde og roterende bevægelser efterligner den dejlige følelse af en tunge mod underlivet - og de sørger for, du bliver stimuleret lige dér, hvor det føles allerbedst.

Tunge vibrator - Pirrende og realistisk oralsex

En tunge vibrator efterligner oralsex

Hvis du er vild med oralsex, er du landet det helt rette sted. Med en tunge vibrator får du nemlig et stykke sexlegetøj, der på fornemste vis efterligner den dejlige følelse af bløde og roterende bevægelser mod underlivet. Og med masser af vibrationer kan du faktisk se frem til lidt ekstra stimulering lige dér, hvor det føles allerbedst. Lyder det ikke fantastisk?

Som du måske allerede har spottet, kan en tunge vibrator se ud på mange forskellige måder. Du kan finde nogle stykker, der mere eller mindre ligner en rigtig tunge, mens andre har et mere neutralt udseende. De kan nemt forveksles med en almindelig vibrator, som du måske allerede har liggende i natbordsskuffen, men følelsen og de roterende bevægelser er helt anderledes, end du er vant til.

Selvom de kan se ud på flere forskellige måder, er de alle fremstillet med præcis det samme formål. De vil gøre alt, for at få dig til at skælve med sine realistiske og legesyge bevægelser, der kommer så tæt på rigtig oralsex, som overhovedet muligt. Så bliv endelig hængende her på siden, hvis du tænker, at en tunge vibrator skal være din nye legekammerat under dynen.

Slikkemaskine til oralsex og rimjob

Vi er flere gange blevet spurgt, om en tunge vibrator er det samme som en slikkemaskine? Og ja, inden for vores felt er der typisk tale om de samme produkttyper. Der kan selvfølgelig være enkelte forskelle, men helt grundlæggende, så dækker de to betegnelser over et bestemt stykke sexlegetøj, der er fremstillet til at give dig en realistisk og virkelighedstro oplevelse af oralsex.

Nu tænker du måske, at en slikkemaskine kun er til personer med en klitoris, men der tager du helt fejl. Du kan sagtens bruge denne type sexlegetøj til at stimulere mellemkødet eller anus, hvis du er udstyret med en penis og gerne vil forkæles med våde, sensitive og stimulerende bevægelser bagtil.

Der findes nemlig masser af slikkemaskiner, der er fremstillet til at give den ophidsende fornemmelse af et ægte rimjob, hvor den utrættelige tunge vibrator forkæler din anale åbning og dens utallige sensitive nerveender - lige indtil du ikke selv kan mere. Disse produkter kan naturligvis også nydes, hvis du har en vagina og gerne opleve den fantastiske følelse af at blive slikket i anus.

Hvilke produkter skal du gå efter?

Hvis det er første gang du er på jagt efter en tunge vibrator (eller måske et stykke sexlegetøj i det hele taget), kan det være svært at vide, hvilken type og hvilket brand du skal gå efter. Derfor vil vi fortælle lidt om et par af de kendte brands inden for denne type sexlegetøj. Bagefter kan du gå på jagt her på siden og se, om deres udvalg falder i din smag.

Du kan starte med at kigge nærmere på det populære og legesyge brand, Fantasy For Her. De er kendt for at skabe produkter, der med sine helt specielle bevægelser og stimuleringsmønstre, giver en virkelighedstro oplevelse af oralsex. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om Fantasy For Her og deres legende sexlegetøj på vores blog.

Hvis du hellere vil have et rimjob, så er det måske Sir Richards, du skal gå efter. Det er i hvert fald et populært brand for ægte gentlemen, der gerne vil forkæles lidt ekstra.

Vi håber, du er blevet inspireret til at hive en tunge vibrator ned fra vores virtuelle hylder og med hjem i soveværelset. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, som du mangler svar på, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS