Vandtæt Vibrator

Med en vandtæt vibrator kan du nyde stimulerende vibrationer i badet. Samtidigt er rengøringen let, da der ikke kan komme vand ind i dem. Du finder både kvalitetsprodukter fra Sinful-brandet i udvalget samt de mest efterspurgte mærker på markedet, herunder canadiske We-Vibe, som er kendt for deres altid høje kvalitet.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (38)
Batteridrevet (89)
Bejeweled (12)
Fjernbetjent (54)
Inflatable (1)
Jelly (1)
Justerbar (3)
Opladelig (339)
Passer i harness (9)
Realistic (17)
Rejselås (47)
Splashproof (15)
Suction Cup (12)
Thrusting Function (12)
Vacuum Function (4)
Vandtæt (404)
Varmefunktion (5)
Vibrating (415)
Virtual Reality App (2)
Materiale
ABS-plast (59)
Aluminium (2)
Elastomer (1)
PU Læder (1)
PVC (11)
Rustfrit Stål (1)
Silikone (336)
TPE (6)
TPR (12)
Mærke
Adrien Lastic (4)
Amaysin (18)
B Swish (6)
Bang! (4)
baseks (5)
Belladot (4)
Belou (1)
Big Teaze Toys (2)
CalExotics (18)
Cleopatra (3)
Dame Products (4)
Doc Johnson (3)
Dorcel (2)
Doxy (2)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Fantasy For Her (7)
FemmeFunn (3)
Fifty Shades of Grey (7)
Frisky (3)
Fun Factory (14)
Gaia (2)
GC (1)
GoGasm (3)
H2O (1)
Hot Octopuss (3)
Inmi (1)
Innovation (1)
Intimina (4)
Irresistible (1)
Je Joue (7)
Kiiroo (1)
King Cock (5)
King Cock Elite (1)
Lelo (31)
LELO (32)
Lora DiCarlo (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (1)
Lovense (7)
Loving Joy (1)
Magic Motion (7)
Master Series (3)
Minds of Love (2)
Mjuze (1)
Nalone (2)
Nexus (3)
ohhcean (3)
OhMiBod (1)
Pillow Talk (3)
PMV20 (4)
Pretty Love (1)
Puissante (2)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (3)
Realov (2)
Rimba (1)
Rocks Off (23)
Romp (7)
Satisfyer (37)
Screaming O (2)
Seven Creations (2)
Sinful (52)
Sir Richard's Control (2)
Svakom (11)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
Tantus (2)
Tenga (1)
TENGA (7)
TOYJOY (2)
Tracy's Dog (18)
Trinity Vibes (1)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
We-Vibe (9)
Willie City (1)
Womanizer (8)
XOUXOU (1)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Vis alle 434 produkter
Du har set 48 af 434 produkter
Hent flere

Vandtæt vibrator - din vej til sjov i badet

Gå glad i bad med en vandtæt vibrator

De fleste kender sangen “Gå glad i bad” fra Pyrus, der handler om, at man skal være glad for at gå i bad, da det er her tankerne kan få frit løb, samtidig med at man bliver skrubbet ren og fin. Men selvom det at gå i bad dybest set handler om, at man skal blive ren, så gør det ikke noget at være en lille smule beskidt inde i badet…

Med en vandtæt vibrator kan du nemlig tilføje lidt ekstra glæde til dit bad, og gøre turen ind under bruseren endnu mere dampende hed. Lad de pulserende vibrationer sende dig i orgasmehimlen imens du står under bruserens varme stråler og nyder, hvordan varmen spreder sig gennem hele din krop på flere måder end en. Skal badeturen gøres uforglemmelig er en vandtæt vibrator altså det helt perfekte valg.

Tag en vandtæt dildo med under vandet

Mange kvinder er vilde med at blive stimuleret, når de er i bad. Nogle foretrækker at gøre det med en vandtæt vibrator, hvorimod andre hellere vil gøre brug af en sugekop dildo, som kan sættes fast på bruserens væg eller på gulvet af brusebadet. Det er typisk det rette valg til de kvinder, der gerne vil stimuleres indvendigt, hvorfor de med fordel kan vælge at tage en vandtæt dildo med ind under bruserens varme stråler.

En del af produkterne, du finder her på siden kan både fungere som en vandtæt vibrator og som en dildo, alt efter hvordan det er, du vælger at bruge den på din krop. En ting er i hvert fald helt sikkert - du vil opleve stimuleringen på en helt anderledes måde end ellers, når du vælger at tage din vibrator med ind under bruseren, da elementet med vand tilføjer en helt ny og anderledes dimension til din onanioplevelse.

Inviter din partner med i legen

Det er så kedeligt at gå i bad helt alene. Så hvorfor ikke invitere din partner med, så I begge kan opholde jer inde under bruserens varmende stråler? Når først I står sammen inde i bruseren eller er i badekarret sammen, vil I automatisk være rykket tæt sammen. Som en ekstra bonus er I begge to allerede nøgne, hvorfor det er nemt at komme til den sjoveste del af et fælles bad.

Start med at skiftevis at sæbe hinanden ind, så I kan mærke, hvordan hinandens hud føles. Husk også at komme omkring de mere intime områder på kroppen, sådan at man kan mærke, hvordan det kommer til at kilde, og hvordan gåsehuden spreder sig på hele kroppen.

Når først I er klar, kan en vandtæt vibrator inviteres med i legen, hvor de pirrende vibrationer kan bruges til at stimulere jer begge. Prøv at bevæge den rundt på kroppens forskellige erogene zoner og mærk, hvordan I bliver mere og mere tændte. Spørgsmålet er så bare, hvor længe I kan holde jer tilbage, inden den står på lækker sex. Find det rette legetøj til formålet herinde på siden og gør dig klar til den frækkeste stimulering.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk