Sådan rengør du din vibrator

God hygiejne er altid vigtigt, når vi snakker om sexlegetøj. Det gælder selvfølgelig også for vibratorer og sinful.dk har samlet en række gode tips til rengøring af dit yndlingslegetøj. 

Hvorfor?

Når du har fundet en skøn vibrator, om det er en magic wand, en rabbit, en womanizer eller en klitoris vibrator, skal du naturligvis passe godt på det. 

Den primære årsag til at du skal gøre din vibrator ren, er at få fjernet alle bakterier, så den er hygiejnisk og sundhedsmæssig forsvarlig til næste hyggestund.

Sekundært forlænger ordentlig rengøring levetiden på dit legetøj. De fleste vibratorer er selvfølgelig lavet til at blive brugt, men de holder længere, hvis du sørger for at rengøre produktet i henhold til vejledningen.  

Hvor ofte?

Det er meget simpelt at svare på; hver eneste gang du har brugt din vibrator, skal den rengøres. Og det er uanset om du har haft den med i bad, brugt den udenpå eller indeni. Hver eneste gang du er færdig, skal den gøres ren. Men bare rolig, den kan godt klare at ligge lidt, mens du sunder dig ovenpå orgasmen.  

Hvordan?

Brug en alkohol- og parfumefri sexlegetøj rengøringFor at få det bedste resultat skal du bruge en god sexlegetøj rengøring. Vi anbefaler vores egen Sinful sexlegetøj rengøring. Den er meget skånsom mod dit sexlegetøj og beskytter det mod bakterier og svampe. 

Sinful sexlegetøj rengøring er både alkohol- og parfumefri og er derfor ideel til sexlegetøj, som bliver brugt på følsom hud eller slimhinder. 

Sinful sexlegetøj rengøring kan bruges på alle former for sexlegetøj. Både silikone, latex, gummi og glas. Den er produceret i Tyskland og allergitestet. 

Når du har brugt dit sexlegetøj, så vask det grundigt med vand. Sprøjt derefter et lag rengøringsspray på, lad det virke i et par minutter og skyl efter med vand.

Skyl vibratoren under vand efter at have vasket denDet er altid en god idé at lade dit sexlegetøj lufttørre, når du har vasket det. Især sexlegetøj lavet af silikone kan blive lidt snusket i overfladen, hvis du tørrer det med et håndklæde. 

Det er en god idé at opbevare sexlegetøjet i en æske eller pose. Når du køber sexlegetøj, følger der for det meste en pose eller æske med. Ellers kan du købe forskellige former for opbevaring til dit sexlegetøj i Sinful.dk shoppen.

Specialbehandling

Der kan være enkelte vibratorer, som kræver specialbehandling. Det vil altid fremgå af vores produktinformation på sinful.dk, såfremt produktet ikke kan rengøres på normal. 

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så du kan finde det sexlegetøj, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

  

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Intimate Earth (1)
pjur (1)
Sinful (3)
Vis alle 6 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk