Sådan vælger du den rigtige vibrator

Når du skal vælge en vibrator, er det en god ide at overveje, hvad du vil bruge den til, da anvendelsen påvirker f.eks. hvilket materiale og hvilken form, der passer bedst til dig. Start med at spørge dig selv, hvad du søger:

Jeg er en kvinde, der leder efter:    

Du bør prøve:

Klitoris stimulation: Klitorisvibrator, Mini vibrator, Magic wand vibrator
Indvendig stimulation: Dildo vibrator, 
Både klitoris og indvendig stimulation: Rabbit vibrator
G-punkts stimulation: G-punkts vibrator
Noget ekstra lydsvagt: Lydsvag vibrator

 

Sådan kommer du videre

Når du har besluttet, hvad vibratoren skal bruges til, er det en god idé at overveje vibratorens størrelse, form, materiale, lydniveau og strømkilde, samt om den skal være vandtæt eller ej. Alle disse informationer finder du under fanebladet 'Detaljer' når du er inde på produktet. Vi anbefaler desuden, at du tjekker vibratorens størrelse inden du bestiller, da nogle vibratorer syner større eller mindre, end de er i virkeligheden. Læs mere om de ting, du bør overveje, her: 

Størrelse

For at kunne finde den rigtige vibrator til dig, bør du overveje hvilken størrelse vibrator du foretrækker. Hvis det er første gang du skal bruge en vibrator, eller du har begrænset erfaring med vibratorer, kan det være en fordel at vælge en mindre vibrator, som eksempelvis en minivibrator, særligt hvis den skal bruges til indvendig stimulation. Har du erfaring med vibratorer i forvejen, eller ønsker du en mere fyldig vibrator, kan du vælge en af vores større vibratorer, som den kraftigste på markedet, Wagic Wand.

Form

Vibratorens form påvirker direkte hvor egnet den er til forskellige former for stimulation. Ønsker du f.eks. g-punkts stimulation, er det en fordel med en vibrator, der er bueformet,  så den rammer g-punktet bedst muligt. Derfor bør du tage vibratorens udformning med i dine overvejelser, når du vælger en vibrator. 

Materiale

Materialet du vælger, vil direkte påvirke den oplevelse du får med din vibrator. Det er derfor en god ide at overveje, hvilket materiale der passer dig bedst. Gummi og jelly er blødt og fleksibelt, og det bruges tit til finger vibratorer, penisringe og kanin ørerne på rabbit vibratorer, fordi vibrationerne tydeligt mærkes igennem materialet. 

Vibratorer i plastik er hårde at røre ved og de er derfor ideelle til at målrettet og præcis stimulation af klitoris og g-punkt. Nogle af vores plastik vibratorer er betrukket med en særlig plastik, der giver dem en blød og glat overflade for en fløjlsblød følelse. Silikone er et luksus materiale til vibratorer, der føles silkeblødt og som hurtigt opnår kropstemperatur ved berøring. Hvis du vælger en vibrator i silikone er det vigtigt, at du ikke anvender en silikonebaseret glidecreme. Brug i stedet en vandbaseret glidecreme, der ikke påvirker vibratorens silikoneoverflade og som i øvrigt er nemmere at vaske af.

Batterier, opladelig eller tilslutning til stikkontakt?

Batteridrevne vibratorer er nogle af de mest populære, da de er billigere at anskaffe og her i Sinful.dk shoppen finder du alle de batterier du har brug for, til at holde din vibrator kørende. Genopladelige batterier anbefales ikke til brug i vibratorer, da de er en lille smule større end standard batterier og derfor kan sætte sig fast i vibratoren. Hvis du vælger en vibrator, der bruger batterier, så læg mærke til, hvilke batterier den bruger og om de medfølger eller skal købes separat.

Kan du godt lide ideen om genopladning, så du undgår at skulle købe nye batterier? Så prøv en opladelig vibrator. Opladeligt sexlegetøj koster generelt mere i  anskaffelse. Til gengæld er de teknisk overlegne, i forhold til det batteridrevne sexlegetøj, og derfor er opladeligt sexlegetøj oftest mere lydsvagt.

Vibratorer, der tilsluttes stikkontakten, er som regel de mest kraftfulde og de har desuden den fordel, at du kan bruge dem lige så længe du vil. Begrænsningen er dog, at du skal være i nærheden af en stikkontakt og at denne type vibrator aldrig er vandtæt.

Vandtæt eller stænktæt

Vandtætte vibratorer kan nydes under bruseren og er nemme at rengøre. Vi har et stort udvalg af vandtætte vibratorer, foruden en række stænktætte produkter og det er vigtigt at kende forskellen imellem de to typer. Vandtætte vibratorer er vibratorer der kan nedsænkes i vand og bruges under bruseren. Denne type vibrator er udviklet til at være 100 % vandtætte, når bunden er skruet ordentligt på, så batterikammeret er lukket helt af. Der findes også vandtætte opladelige vibratorer, som f.eks. alle fra We-Vibe og Je Joue, samt størstedelen af vibratorerne fra Fun Factory og LELO

Stænktætte vibratorer er ikke vandtætte, men kan tørres af med en fugtig klud. Det er vigtigt, at der ikke kommer vand ind til de elektriske forbindelser. Du kan se om en vibrator er vandtæt eller stænktæt under fanebladet 'Detaljer', når du er inde på det pågældende produkt.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning så du kan finde det sexlegetøj, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (11)
B Swish (1)
baseks (34)
CalExotics (2)
Dame Products (2)
Doxy (4)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (3)
Gaia (1)
Intimina (1)
Je Joue (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Lovense (5)
Magic Motion (1)
ohhcean (3)
Realov (1)
Rocks Off (7)
Satisfyer (7)
Sinful (39)
Svakom (1)
Swan (1)
Tracy's Dog (4)
We-Vibe (4)
Willie City (7)
You2Toys (1)
Vis alle 148 produkter
Du har set 48 af 148 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk