Sådan vælger du en G-punkts vibrator 

Når du skal vælge en G-punkts vibrator, er det både en god ide at overveje hvilken størrelse du foretrækker, hvor buet vibratoren skal være for, at den passer dig, og hvilket materiale du ønsker.

Størrelse

Hvis det er første gang, du bruger en G-punkts vibrator, foretrækker du måske en vibrator med en mindre omkreds, som f.eks Sinful Curve 10-Speed G-punkts Vibrator, da den kan virke mere overkommelig end større vibratorer. Når du har vænnet dig til størrelsen, eller hvis du ønsker en mere fyldig vibrator, kan du altid finde en G-punkts vibrator med en større diameter. Det kunne være den kurvede Amaysin Pleasure G-punkts Vibrator, der er en af vores mest populære G-punkts vibratorer.

Form

Det er den buede spids, der giver den intense G-punkts stimulation, men det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor buet en vibrator man har brug for. Det er også forskelligt fra vibratorer til vibrator, hvor stor kurven er. Prøv evt. at mærke efter med fingrene, så du finder ud af, hvor langt inde dit G-punkt sidder, og hvor bøjet dine fingre skal være for, at du stimulerer G-punktet bedst muligt. Hvis du vil ha’ en ekstra stimulerende vibrator, kan du vælge en G-punkts vibrator med et rillet skaft, der pirrer dig, når du bevæger vibratoren.

Materiale

Ønsker du en vibrator i bløde og fleksible materialer, kan du f.eks. vælge en i silikone, der har den fordel, at det hurtigt opvarmes til kropstemperatur. Ønsker du i stedet en vibrator, der virkelig kan målrette stimulationen, kan du vælge en vibrator i f.eks. ABS eller PVC.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (2)
B Swish (1)
baseks (7)
Belladot (1)
Doc Johnson (1)
Fantasy For Her (2)
Fun Factory (3)
Intimina (1)
Je Joue (2)
Lelo (4)
LELO (4)
Love To Love (1)
Lovense (4)
Nexus (1)
ohhcean (1)
Pillow Talk (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (2)
Sinful (13)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (2)
We-Vibe (3)
You2Toys (1)
Vis alle 58 produkter
Du har set 48 af 58 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk