Sådan vælger du en g-punkts vibrator

Når du skal vælge en g-punkts vibrator, er det både en god ide at overveje hvilken størrelse du foretrækker, hvor buet vibratoren skal være for at den passer dig og hvilket materiale du ønsker.

Størrelse

Hvis det er første gang du bruger en g-punkts vibrator, foretrækker du måske en vibrator med en mindre omkreds, som f.eks B-Swish Bcute Curve, da den kan virke mere overkommelig end større vibratorer. Når du har vænnet dig til størrelsen eller hvis du ønsker en mere fyldig vibrator, kan du altid finde en g-punkts vibrator med en større diameter, f.eks. den anmelderroste og fyldige Delight fra Fun Factory, der er en af vores mest populære g-punkts vibratorer.

Form

Det er den buede spids der giver den intense g-punkt stimulation, men det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvor buet en vibrator man har brug for, ligesom det også er forskelligt fra vibratorer til vibrator, hvor stor krumningen er. Prøv evt. at mærke efter med fingrene så du finder ud af hvor langt inde dig g-punkt sidder og hvor bøjet dine fingre skal være for at du stimulerer g-punktet bedst muligt. Hvis du vil ha’ en ekstra stimulerende vibrator kan du vælge en g-punkts vibrator med f.eks. et rillet skaft, der pirrer dig når du bevæger vibratoren.

Materiale

Ønsker du en vibrator i bløde og fleksible materialer kan du f.eks. vælge en i silikone, der har den fordel, t det hurtigt opvarmes til kropstemperatur. Ønsker du i stedet en vibrator, der virkelig kan målrette stimulationen, kan du vælge en vibrator i f.eks. ABS eller PVC.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Adrien Lastic (1)
Amaysin (3)
Aneros (1)
B Swish (4)
Baseks (7)
Basix (1)
Belladot (1)
Fantasy for Her (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (4)
Fun Toys (1)
Je Joue (2)
Lelo (5)
Love To Love (3)
Lovense (4)
Mixed (2)
Nexus (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (2)
Sinful (11)
Sinful Æsker (1)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
Tracy´s Dog (1)
Velve (1)
We-Vibe (3)
You2Toys (1)
Zalo (1)
Vis alle
Vis alle 73 produkter
Du har set 48 af 73 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk