Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig

Klik på billederne for at forstørre dem

Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Få de mest intense klitoris orgasmer eller pir din partner over hele kroppen med skønne vibrationer med Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig.

  Det ergonomisk design sikrer, at den ligger perfekt i hånden og gør den ideel til målrettet stimulation lige der, hvor det føles allerbedst.

  Chloe Klitoris Vibrator har 10 forskellige vibrationsmønstre og er vandtæt.

  Designet i Skandinavien og lavet i samarbejde med førende eksperter og sexologer.

  Kendt fra TV og DR.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Uanset om du drømmer om at få de mest intense klitoris orgasmer eller ønsker at pirre din partner over hele kroppen med skønne vibrationer, er Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig et sikkert hit.

  Det ergonomisk design sikrer, at den ligger perfekt i hånden og gør den ideel til målrettet stimulation lige der, hvor det føles allerbedst. Lad dig ikke narre af den lille størrelse - Chloe vil uden tvivl blive et frækt og orgasmefyldt bekendtskab.

  Klitoris vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre. Den er vandtæt, så du kan nyde de stærke vibrationer i badet for en ekstra pirrende oplevelse.

  Velve Chloe Klitoris Vibrator er fremstillet af silikone af høj kvalitet og er fri for ftalater. Der medfølger en flot opbevaringspose og en magnetisk USB-oplader.

  Velve er en kollektion af luksuriøst sexlegetøj med sensuelle kurver og en fløjlsblød overflade. Designet i Skandinavien og lavet i samarbejde med førende eksperter og sexologer. Kendt fra TV.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 9,5 cm.
  BREDDE: 4,5 cm.
  VIBRATIONER: 10 vibrationsmønstre.
  BATTERITYPE: Genopladeligt lithiumbatteri (magnetisk USB-oplader medfølger).
  BRUGSTID: 90 minutter.
  INTERFACE: 1 knap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  MEDFØLGER: Opbevaringspose.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Singellivet blev meget bedre Jeg er virkelig glad for mit nyeste køb. Den er nem at pakke med sig, og så er jeg så træt af altid at købe batterier til min klitorisvibrator. Den har dejlige vibrationer og godt batteri. JA TAK, siger jeg bare.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ny til samlingen Elsker klitorisvibratorer, men er vant til kun ar bruge små bullets. Den her er HELT anderledes og giver HELT nye orgasmer. Bruger den selv og lokker min partner til at bruge den på mig, og er kommet hver eneste gang. MUMS siger jeg bare!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Godt supplement Velve Chloe er et fast indslag i sengen hjemme hos os. Og min kæreste elsker den! Den er diskret og nem at "få plads til" under sex. Kæmpe plus. Kun ros (og tilfredse støn) herfra ;-)
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ny favorit! Jeg ELSKER klitoris vibratorer og har efterhånden en god samling (!) og jeg er meget imponeret over den nye her fra Velve! Min partner og jeg bruger den på hinanden til forspil og den er nem at vinkle helt rigtigt. Overfladen er super lækker og med lidt glidecreme bliver den helt silkeblød. De 10 mønstre er lige tilpas til du får nok variation uden at skulle ligge og rode med knapper op og ned hele tiden.
  Go for it!
  5 4 1

  Du anmelder: Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig

  Hvordan vurderer du produktet? *