Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger du en anal kæde

Der findes anal kæder i mange forskellige størrelser og former - fælles for de fleste anal kæder er dog, at kuglerne gradvist bliver større, jo længere man bevæger sig mod den ring, der sidder i enden. Dermed kan man gradvist vænne sig til større og mere fyldig anal stimulation, og man kan selv vælge, hvor mange kugler man har lyst til at føre op. Vi anbefaler, at du starter med en enkelt kugle eller to, så kan du altid føre flere op hvis du har lyst, når du har vænnet dig til følelsen. Brug evt. den ene hånd til at sprede ballerne og gøre klar til indføring, og den anden hånd til at føre kuglerne op med.

Inden du starter er det en god ide at smøre både dig selv og anal kæden ind i anal glidecreme, så kædens kugler bliver mere behagelige at føre op.

Nogen mennesker foretrækker bevæge anal kæden mens andre foretrækker, at anal kæden sidder stille under samleje eller onani. Prøv evt. at trække kæden ud under orgasmen for at få en endnu mere intens oplevelse.

Når du er færdig med at bruge anal kæden, skal du rengøre den grundigt med varmt vand. Brug evt. en Sexlegetøjs Rengøring for et endnu bedre resultat. Rengøringen sikrer dig både en god hygiejne og sørger for, at din anal kæde er klar næste gang, du får lyst til at lege med den.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde det anal sexlegetøj, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter