Eros

Eros er en af verdens største producenter af glidecreme og deres lækre produkter kan bruges til både samleje, onani og intensiv massage. Med Eros er du sikker på at få rene glidecremer af høj kvalitet, der er meget smørende, så du får den bedste og mest glidende oplevelse.

Eros - mød alle de fantastiske produkter

Blandt de allerførste i hele verden

Med mindre du er landet her på siden ved en fejl, så er du nok allerede klar over, hvem Eros er og hvad deres mange produkter kan. Hvis ikke du er klar over det, så vil vi lige bruge lidt tid på at fortælle om deres store udvalg af fantastiske glidecremer. Eros er kendt af rigtig mange, og det skyldes dels den høje kvalitet, men også fordi de har været på markedet i rigtig mange af.

Virksomheden var en af de allerførste til at lancere en silikone glidecreme, som mange andre derefter også har inddraget i sit sortiment. Derfor kan man godt sige, at Eros var lidt foregangsmænd på dette område, som i dag er elsket af mange på grund af den høje glideevne. Den populære silikone bodyglide fra Eros, er silkeblød og kan bruges overalt på kroppen, hvilket gør den ideel til både intim- og kropsmassage.

Eros har sidenhen udvidet deres sortiment, så det ud også indeholder masser af andre spændende produkter. Det er blandt andet anal aflapningsspray, delay spray, massageolie, fisting gel og meget mere. Det betyder, at du aldrig går forgæves, når du tager et kig ind i det brede sortiment, som du finder her på siden - der er nemlig noget for enhver smag.

Produkter til et bedre sexliv

Selvom Eros nok mest er kendt for deres mange forskellige glidecremer, og især den klassiske silikone bodyglide, så har de faktisk også mange andre lækre produkter, som kan hjælpe de fleste til et endnu bedre sexliv. Her tænker vi især på deres anal afslapningsspray og deres delay spray, som for mange vil betyde et mere nydelsesfuldt sexliv. Mens den anale afslapningsspray giver de bedste betingelser for analsex, fordi den får muskulaturen omkring anus til at slappe af, så hjælper en delay spray mænd med den seksuelle udholdenhed og giver samtidig flere intense følelser under sex.

Men udover de to populære produkter, som vi allerede har nævnt, så byder det populære brand også på mange andre fantastiske muligheder. De har blandt andet flere forskellige massageolier, der med sikkerhed kan tænde en gnist i soveværelset. Prøv for eksempel den varmende massageolie, der er det perfekte valg til et frækt forspil, hvis du gerne vil forkæle din partner med en erotisk helkropsmassage. Den varmende olie får helt sikkert temperaturen til at stige i rummet og hvis du bruger dine hænder korrekt, så er der garanti for, at det bliver en fræk og sensuel aften, som I sent vil glemme.

Populært brand igennem mange år

Som vi allerede har nævnt, så har Eros været i branchen i rigtig mange år - og det mærkes tydeligt på deres produkter. De er især kendt for deres glidecremer, som har en rigtig høj kvalitet. Så hvis du er på udkig efter en ny til natbordsskuffen, enten en silikone- eller vandbaseret udgave, så går du med sikkerhed aldrig forkert med en variant fra dette populære brand.

Mange tror fejlagtigt, at glidecreme kun er for ældre kvinder i overgangsalderen, der ikke længere producerer naturlig smørelse selv, men det er naturligvis en skrøne. Det er nemlig et fantastisk lille krydderi, som kan gøre sexlivet bedre og mere legende for de fleste. Man kan både bruge det alene i forbindelse med onani og sexlegetøj, men det kan også benyttes til ganske almindelig sex eller analsex, hvor der ikke bliver produceret naturlig smørrelse.

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne fra Eros, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. De har helt styr på de forskellige muligheder og de vil altid gerne guide dig, så finder det rette produkt til dit behov.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk