Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Australian Bodycare

Australian Bodycare har udviklet en række produkter med ægte australsk tea tree oil, der har været kendt og elsket for sine unikke egenskaber gennem årtusinder. Plejeserien er bakteriedræbende og hjælper til at vedligeholde den naturlige bakterieflora.

Australian Bodycare - hudplejeprodukter med Tea Tree Oil

Australian Bodycare til din hud

Det populære brand, Australian Bodycare, blev grundlagt tilbage i 1992 med en klar vision om at være førende inden for problemløsende hudpleje og dermed hjælpe danskerne til en bedre livskvalitet. Og den vision holder virksomheden stadig fast i den dag i dag. Det populære brand fremstiller produkter med hudens sundhed i fokus.

Hemmeligheden bag de fantastiske produkter, som faktisk har været kendt af de australske aboriginals igennem mange, mange år, skal findes i Australiens smukke natur. Det er nemlig den 100% naturlige Tea Tree Oil fra Australien, der med sine bakteriehæmmende egenskaber effektivt hjælper og forebygger diverse hudproblemer - helt uden at irritere huden. Derfor findes den enestående Tea Tree Oil også i alle virksomhedens hudplejeprodukter.

Hele serien fra Australian Bodycare er desuden dermatologisk testet. Efter den dermatologiske test, er alle produkter fra Australian Bodycare blevet klassificeret som hudvenlige. Med et dermatologisk testet hudplejeprodukt, kan du altså altid være sikker på, at det kun indeholder noget, som din hud kan tåle.

Prøv Australian Bodycare Femigel

Hvis du ikke allerede er bekendt med Femigelen fra Australian Bodycare, så er det på tide, du slår øjnene op for det lille vidunder. Den veganske Femigel er kendt for sin antibakterielle effekt, og med hjælp fra de små pipetter kan du vinke farvel til kløe og ubehag i det ydre kvindelige intimområde. Femigel hjælper både på tørhed, rødme, kløe, irritation og uønsket lugt, hvilket mange kvinder i hele verden allerede har fundet ud af.

Ligesom de mange andre produkter her på siden, så indeholder Australian Bodycare Femigel den 100% naturlige Tea Tree Oil, der findes i Australiens smukke natur. Derudover, er Femigel dermatologisk og gynækologisk testet, så du kan være sikker på, at den både er mild og hudvenlig. Det gælder også kvinder med sensitiv hud.

Hvis du kun oplever milde symptomer, så kan du nøjes med at bruge en pipette hver tredje dag, men er du ude for et lidt svære tilfælde, så kan du faktisk bruge bruge Femigel op til to gange dagligt. Det anbefales desuden, at du påfører en pipette på dine intime områder efter sex eller besøg i svømmehallen. Det beskytter din krop mod bakterieangreb og hjælper med at genvinde kroppens naturlige balance hurtigst muligt.

Frække oplevelser med Australian Bodycare intim glide

Der er desværre mange kvinder, som oplever en sviende fornemmelse i underlivet - både under og efter sex, hvilket bestemt ikke er rart. Det kan skyldes, at huden omkring vagina er irriteret og oplevelsen af svie kommer typisk, når området rammes af bakterier. Hvis du oplever dette, så kan Australian Bodycare intim glide være svaret på dine problemer.

Med denne veganske glidecreme får du ikke bare tilføjet ekstra nydelse til dine sexoplevelser - de små dråber indeholder nemlig også antibakteriel Tea Tree Oil, der giver huden naturlig pleje. Hvis du allerede kender til den karakteristiske duft af Tea Tree Oil, hvad enten du kan lide den eller ej, så aftager den hurtigt under brug.

Australian Bodycare intim glide er perfekt til et sensuelt forspil, ligesom den både er sikker at bruge sammen med kondomer og sexlegetøj. Glidecremen er nemlig vandbaseret, hvilket betyder, at du kan bruge intim glide og give dig hen i de mest intime stunder - enten alene eller sammen med en partner.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS