Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Strap-On-Me

Strap-On-Me lever i den grad op til sit navn. Det populære brand fremstiller flere fantastiske strap-ons, som du kan bruge sammen med din partner. Tag for eksempel et kig på den prisvindende model, der både stimulerer giver og modtager helt ugen brug af harness.

Strap-On-Me leverer sexlegetøj i verdensklasse

Hvem er Strap-On-Me?

Strap-On-Me er et populært brand, der lige siden de kom frem med deres første produkt i 2018, har formået at fornye verdenen af sexlegetøj. De skiller sig ud fra mange andre, fordi de har en helt særlig måde at blande ny teknologi med smukt, simpelt design. Strap-On-Me er nogle af de førende inden for harness og strap-on produkter, hvor de med et fantasisk design og funktionelle fordele har skabt et helt nyt landskab af nydelse.

Strap-On-Me er inspireret af mode- og designverdenen, og det ses tydeligt, når man kaster et blik ned over deres fantastiske udvalg. Med et team bestående af designere, ingeniører, stylister og seksualitetseksperter, arbejder de hele tiden for at tænke, skabe og udvikle fremtidens sexlegetøj til stor gavn for os alle. Og det sætter vi i den grad pris på her hos Sinful.

De attraktive produkter henvender sig til alle, der ønsker at udforske nye former for nydelse - og det gælder selvfølgelig uanset køn og seksuel orientering. Deres udvalg af dildoer, harness og strap-on produkter er inkluderende og tilgængelige for alle, der vil have både smukt, forførende og nydelsesfuldt sexlegetøj.

Bliv klogere på det store udvalg

Strap-On-Me har opnået global anerkendelse med deres smukke og innovative produkter, der er tilgængelige i mere end 35 lande, og som nydes af tusindvis af mennesker over hele verden. Deres vision om sexlegetøj bygger på en dyb forståelse for anatomi og design, hvilket har resulteret i produkter, der er effektive, intuitive og nemme at bruge.

Strap-On-Me er ikke kun kendt for deres fantastiske harness, der både er stilfulde og har en behagelig pasform, men også for deres forskellige strap-on modeller, der er et populært valg blandt mange af vores kunder. Det gælder især Strap-On-Me Bendable, der i 2019 vandt den prestigefyldte Red Dot Design Award for produktets ergonomi og innovative design. Den prisvindende strap-on egner sig både til kvinde/kvinde sex og fræk pegging. Den kan bæres helt uden harness - og så kan den tilmed bøjes og indstilles til at passe netop jeres anatomi.

Hvis du dykker lidt mere ned i sortimentet fra Strap-On-Me, finder du også deres udvalg af smukke og bløde dildoer, der både kan bruges vaginalt og analt. De har alle en stopper eller sugekop, så de passer sammen med deres udvalg af harness - og det giver dig mulighed for at invitere en heldig partner med ind i den frække leg.

Kast jer ud i frække strap-on lege

For par, og det gælder uanset seksuel orientering, åbner produkterne fra Strap-On-Me op for helt nye dimensioner af intimitet. Hvis I er på udkig efter jeres første strap on, er det en rigtig god idé at overveje, hvilken størrelse I skal vælge. En mindre størrelse kan være et godt udgangspunkt, da det giver dig og din partner mulighed for at vænne sig til følelsen.

Hvis I er nye inden for denne verden, så anbefaler vi også, at I starter med et strap-on sæt, eller en dildo og en harness fra samme brand, for eksempel fra Strap-On-Me. På den måde kan I være sikre på, at de to dele passer sammen og fungerer efter hensigten.

I kan bruge jeres nye sexlegetøj fra Strap-On-Me som en del af forspillet, eller til at udforske nye former for penetration og lege i dobbeltsengen. Det vigtigste er bare, at I tager det i jeres tempo og husker masser af glidecreme, da det er altafgørende for en behagelig og nydelsesfuld oplevelse for jer begge. Husk at vælge en glidecreme, der er passer sammen med materialet på sexlegetøjet for at øge nydelsen og sikre produktets holdbarhed.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS