TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Fleshjack

Fleshjack onaniprodukter er designet specielt til mænd, som ønsker følelsen af at trænge ind i en mand. Fleshjack produkterne er lavet af Real Feel Superskin, hvilket gør, at de føles meget realistiske at trænge ind i.

Fleshjacks til homoseksuelle mænd

Fleshjack producerer fleshlights til mænd

Fleshjack onani rør er designet til mænd, som elsker at penetrere mænd. Altså homoseksuelle mænd. Det kan være svært at finde et ordentligt onaniprodukt til mænd som elsker mænd og hvorfor er det så så svært? Det kan være svært at forstå eftersom at den homoseksuelle mand vinder mere og mere indtog i hverdagsbilledet og hvorfor skal den homoseksuelle mand snydes for den glæde, det er, at sidde med sin Fleshjack og penetrere sit crush analt.

Fleshjack er er produceret i Real Feel Superskin som gør at penetrationen føles meget virkeligt og god for den udøvende bruger. Sexlegetøj er ikke bare sexlegetøj nu om dage, og derfor er det også på tide, at den homoseksuelle mand får noget at lege med. Fleshjack er efterhånden gammel i gårde og den erfarne mand kender udmærket Fleshjack og dens kunnen.

Leder du efter en packer, mere end du leder efter end en egentligt Fleshjack, så kan vi anbefale at kigge imod Mr. Limpy Packer, som er et af vores mere populære produkter i den kategori.

Hvordan bruger jeg min Fleshjack?

Det er meget enkelt. Man bruger en god glidecreme til, og her er det vigtigt, at man vælger en vandbaseret glidecreme, så man ikke ødelægger onaniproduktet. En god glidecreme er også essentiel for, at penis kan glide nemt og lækkert, og det frembringer den realistiske følelse af at penetrere en mand. Ikke at der findes nogen rigtig eller forkert måde, men det er da bedst at smørelsen er i orden, så det ikke gør ondt at penetrere Fleshjacken analt.

Efter endt brug anbefaler vi at rengøre produktet grundigt. Til dette anbefaler vi en sexlegetøjs rengøringsgel som du også kan købe hos Sinful. Rengøringsgelen er med til at fjerne eventuelle efterladenskaber som ikke er så lækre at trænge ind i næste gang.

Du kan evt. krydre det hele med en omgang pulver efter endt rengøring, som sikrer, at din Fleshjack fremstår så ny som muligt i så lang tid som muligt. Køb hele rengørings- og vedligeholdelsespakken og kom i gang med anal penetration i dag.

Kan man købe en holder til sin Fleshjack?

Ja lyder det korte svar. Hos Sinful sælger vi holdere til Fleshjacks, så du kan stille den behageligt på bordet, gulvet, op ad væggen osv. ved brug af sugekopperne. Dette sikrer dig, at den altid står godt fast, selv når det går vildt for sig. Holderen hedder Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund.

En sugekop til din Fleshjack er ideel til hvis du f.eks. skal FaceTime med din partner over langdistance og ønsker at have begge hænder fri samtidig. Sæt din Fleshjack i holderen og giv den gas foran kameraet eller alene derhjemme.

Ellers kan den også bruges derhjemme i sengen med din faste partner. Den er et utroligt godt krydderi som virkelig sætter kulør på tilværelsen. Og igen, den kan bruges til både det ene og det andet. Fleshjack er et oplagt valg uanset dine ønsker.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS