Fleshjack

Fleshjack onaniprodukter er designet specielt til homoseksuelle mænd, som ønsker følelsen af at trænge ind i en mand. Fleshjack produkterne er lavet af Real Feel Superskin, hvilket gør, at de føles meget realistiske at trænge ind i.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 5 produkter

Fleshjacks til homoseksuelle mænd

Fleshjack producerer fleshlights til mænd

Fleshjack onani rør er designet til mænd som elsker at penetrere mænd. Altså homoseksuelle mænd. Det kan være svært at finde et ordentligt onaniprodukt til mænd som elsker mænd og hvorfor er det så så svært? Det kan være svært at forstå eftersom at den homoseksuelle mand vinder mere og mere indtog i hverdagsbilledet og hvorfor skal den homoseksuelle mand snydes for den glæde det er at sidde med sin Fleshjack og penetrere sin crush analt.

Fleshjack er er produceret i Real Feel Superskin som gør at penetrationen føles meget virkeligt og god for den udøvende bruger. Sexlegetøj er ikke bare sexlegetøj nu om dage og derfor er det også på tide at den homoseksuelle mand får noget at lege med. Fleshjack er efterhånden gammel i gårde og den erfarne homo mand kender udmærket Fleshjack og dens kunnen.

Leder du efter en packer, mere end du leder efter end en egentligt Fleshjack, så kan vi anbefale at kigge imod Mr. Limpy Packer, som er et af vores mere populære produkter i den kategori

Hvordan bruger jeg min Fleshjack?

Det er meget enkelt. Man bruger en god glidecreme til og her er det vigtigt at man vælger en vandbaseret glidecreme så man ikke ødelægger onaniproduktet. En god glidecreme er også essentielt for at glider godt og lækkert og dermed frembringer den gode følelse af at penetrere en mand på rigtig vis. Ikke at der findes nogen rigtig og forkert måde, men det er da bedst at smørelsen er i orden så det ikke gør ondt at penetrere Fleshjacken analt.

Efter endt brug anbefaler vi at rengøre produktet grundigt. Til dette job anbefaler vi en sexlegetøjs rengørings gel som vi også sælger på Sinful.dk. Rengøringsgelen er med til at fjerne eventuelle efterladenskaber som ikke er så lækre at trænge ind i næste gang. Du kan evt. krydre det hele med en omgang pulver efter endt rengøring som sikrer at din Fleshjack fremstår så ny som muligt i så lang tid som muligt. Køb hele rengørings og vedligeholdelses pakken på Sinful og kom i gang med anal penetration i dag.

Kan man købe en holder til sin Fleshjack?

Ja lyder det korte svar. På Sinful.dk sælger vi holdere til Fleshjacks så du kan stille den behageligt på bordet, gulvet, op ad væggen ved brug af sugekopperne osv. Dette sikrer dig at den altid står godt fast, selv når det går vildt for sig. Holderen hedder Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund og den sælges som sagt på Sinful.

En sugekop til din Fleshjack er idéel til når du skal webcame med din partner over langdistance og ønsker at have begge hænder fri. Sæt din Fleshjack i holderen og giv den gas foran kameraet eller alene derhjemme hvis du er single og ikke kom ud i byen for at finde et knald. Ellers kan den også bruges derhjemme i sengen med din faste partner. Den er et utroligt godt krydderi som virkelig sætter kulør på tilværelsen. Og igen, den kan bruges til både det ene og det andet. Anal penetration af din Fleshjack er optimalt til den homoseksuelle mand.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk