WaterWoman

WaterWoman er kvalitets onaniprodukter til mænd produceret i Danmark. Produkterne fra WaterWoman fungerer ved, at du fylder det holdbare folie op med kropstempereret vand. Dette giver en dejlig og realistisk følelse.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 3 produkter
Du har set 3 af 3 produkter

Testvindende onaniprodukt til mænd

WaterWoman er til den følsomme mand

WaterWoman er et innovativt onaniprodukt til mænd. Med deres innovative tilgang til hvordan et onaniprodukt til mænd defineres har de fundet på en meget smart løsning til hvordan du får en meget realistisk fornemmelse når du onanerer med dit onaniprodukt til mænd. Måden de har udviklet deres sexlegetøj på er helt unik og findes ikke hos særlig mange andre konkurrenter på sexlegetøjsmarkedet.

Måden som WaterWoman har udviklet deres onaniprodukt til mænd på, er ved at man som mand fylder produktet op med tempereret vand og så går man ellers bare i gang. Produktet fyldes op med vand imellem foliet. Dette føles fuldstændigt fantastisk og kan næsten sammenlignes med den ægte vare. Faktisk er WaterWoman lykkedes så godt med deres vand kvinde af et produkt at de er blevet testvinder. Der skal meget til for at et onaniprodukt til mænd bliver testvindende, men WaterWoman er altså lykkedes med dette og med deres produkter til mænd.

Kan man ikke bare lave det selv?

Jo det kunne man godt gøre, men resultatet ville ikke blive det samme. Med dette onani sleeve er du sikker på at vandet bliver hvor det skal og du er sikker på at foliet ikke er fyldt med en masse farlige stoffer og phthalater som du ikke kan være sikker på at du selv kan teste på samme måde. Derfor vil Sinful til enhver tid anbefale netop dette mærke fremfor andre på markedet. Igen, testvinde onaniprodukt til mænd er altså en titel man skal tage seriøst.

Tilmed kommer det at WaterWoman er produceret i Danmark og det tæller også en smule når man som dansk mand skal ud og kigge sig om efter en ny bedste ven og erstatning for højre hånd. Om ikke at konen eller kæresten som måske også skal bruge produktet har noget at skulle have sagt. Om man vil eller ej så har kvinder også noget at skulle have sagt i forhold til hvilket onaniprodukt man skal vælge som mand. Og med rette. For hvis ikke hun kan lide produktet så er chancerne for at hun vil bruge produktet heller ikke så store. Derfor er det en god idé at tage konen med på råd.

Varmt vand og vedligeholdelse

Vi anbefaler selvfølgelig at du benytter dig af varmt vand når du skal bruge dit onaniprodukt til mænd fra WaterWoman, men hvis du er i den anden boldgade og ønsker dig det kolde gys så kan det også arrangeres. Du fylder jo bare koldt vand i folien i stedet for varmt og så er du kørende. Husk altid at bruge en vandbaseret glidecreme til når du onanerer med produktet. Dette sikrer at oplevelse bliver så realistisk som overhovedet muligt og så gør det heller ikke ondt når du har smurt for.

Efter endt brug anbefaler vi at rengøre produktet grundigt med koldt og sørge for at al glidecreme er vasket godt og grundigt væk. Dette er anbefalelsesværdigt fordi der ikke skal sidde efterladenskaber på produktet til næste gang du skal bruge det. Når du er færdigt med produktet kan du med fordel smøre det ind i vedligeholdelses gel så onani sleevet fremstår så nyt som overhovedet muligt så længe som overhovedet muligt. Sinful anbefaler at smøre produktet grundigt ind. Så holder dit WaterWoman onaniprodukt til mænd længe og du kan få glæde af den igen og igen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk