Suck-O-Mat

Du har måske allerede gættet det ud fra navnet, men Suck-O-Mat er specialiseret i at fremstille blowjobmaskiner, der giver realistiske og kraftfulde oplevelser. Find din favorit blandt de mange muligheder her på siden.

Du har set 2 af 2 produkter

Suck-O-Mat - Få et realistisk og kraftfuldt blowjob

Suck-O-Mat giver dig lov til at nyde uden at yde

Var du klar over, at du kan få både realistiske og kraftfulde sexoplevelser uden at røre en finger? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Med de innovative blowjobmaskiner fra Suck-O-Mat kan du bare læne dig tilbage og nyde, hvordan det bløde, fleksible silikone sleeve bevæger sig rytmisk op og ned over din penis - helt håndfrit. Det betyder også, at du helt slipper for de typiske håndbevægelser, som du ellers normalt skal have gang i, når du onanerer. Her klarer blowjobmaskinen nemlig det hele for dig.

Hvis du indtil videre har oparbejdet en god erfaring med pocket pussies, masturbatoræg og forskellige Fleshlight-modeller, så vil Suck-O-Mat med stor sandsynlighed være noget for dig. Det gælder især, hvis du også er blevet lidt træt af at lave alle håndbevægelserne selv. Med blowjobmaskinerne her på siden får du nemlig håndfri nydelse til den store guldmedalje - og fordi det er håndfrit, så kommer hele oplevelsen bare til at føles endnu mere ægte, end det gør med andre masturbatorer.

Hvis du tænker, at Suck-O-Mat sagtens kunne være noget for dig, så bliv endelig hængende her på siden. Vi giver nemlig en lidt mere dybdegående introduktion til Suck-O-Mat og de populære produkter lige om lidt.

Tysk blowjobmaskine fra Suck O Mat

Suck O Mat er et tysk brand, der hurtigt har sat et stærkt aftryk på markedet inden for sexlegetøj til mænd med deres innovative produkter, som løbende bliver skudt ud over landegrænsen. De populære blowjobmaskiner sælges nemlig overalt i verden - og det er uden tvivl til stor glæde for alle os, der er udstyret med en penis.

Hvis du aldrig har prøvet et stykke sexlegetøj før, så kan det være, du skal starte lidt mere stille ud med et onani sleeve eller en simpel masturbator. Disse produkttyper ligger typisk også i en lidt lavere prisklasse, hvor de fleste kan være med. På den måde kan du stille og roligt finde ud af, hvordan du bedst kan lide at blive stimuleret. Det vil kun være en fordel, når du så vil opgradere til en innovativ blowjobmaskine.

Når det er sagt, så er du selvfølgelig velkommen til at smide en Suck-O-Mat i indkøbskurven, selvom du ikke har skuffen fyldt med andre onaniprodukter derhjemme. Vi kan nemlig godt forstå,hvis du slet ikke kan vente med at få fingrene i en af de lækre maskiner. Priserne på disse blowjobmaskiner er bare højere end de mere simple produkter, men du får til gengæld også meget mere for pengene.

Suck-O-Mat sexlegetøj bliver vildere og vildere

Det er ikke fordi brandet her har mange forskellige produkter, men det de har, er til gengæld virkelig gennemført. Hvis du bare går en smule i dybden med udvalget, så ser man hurtigt, at de er specialiseret i at fremstille blowjobmaskiner, der tager ens sexoplevelse til et helt nyt niveau.

Den første model fra det populære brand var både gennemarbejdet og nytænkende, hvilket gjorde, at den hurtigt blev en succes blandt kunderne. Senere blev modellen udviklet yderligere og udkom i en ny version med en trådløse fjernbetjening, så man nemt kan styre intensiteter, hastigheder og stimulerende sugeimpulser.

Det vi egentlig prøver at sige er, at Suck-O-Mat sexlegetøj hele tiden bliver videreudviklet, så de nyeste modeller bliver endnu vildere. Det er 2.0-modellen et godt bevis på. Den fik en motor, der var 100% mere kraftig end forgængerens. Og ja, så har den ikke bare en fjernbetjening, en biladapter og 200 sugende impluser i minuttet, men også et elegant design med LED speedometer. Hvilken af de populære modeller skal du have med hjem i soveværelset?

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk