Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Svenjoyment

Svenjoyment Underwear er et populært lingeri mærke, der har specialiseret sig i at udvikle og designe undertøj til mænd. Svenjoyment er kendetegnet for deres uhøjtidelige og spændende designs, der på hver sin måde fremhæver penis og/eller bagdelen, så det fremstår endnu mere indbydende.

Vær ikke bange for at hoppe i noget mande undertøj

En rigtig mand kan bære læder under læder

Som det skrevet står så mener vi altså sagtens at mænd kan have frækt og forførende undertøj på og hvis man ikke er så vild med det forførende Svenjoyment underwear, så kan man altid hoppe i noget der ligner almindeligt undertøj så meget som muligt. Men hvis man er eventyrlysten og legesyg både overfor sig selv og sin partner, så kunne man med fordel hoppe i noget Svenjoyment undertøj som forfører, pirrer og frister din partner til at rive det hele af. Svenjoyment har virkelig opfundet og produceret noget lækkert læder undertøj her.

I deres sortiment vil du opdage at der findes lidt til enhver smag og du går ikke forgæves når du besøger Svenjoyment kategorien her på Sinful. Er du til det mere kostume agtige outfit så kan du forføre din partner i et Gladiator skirt med to bælter som virkelig fremhæver mandigheden. Vi har hørt om flere som har haft fornøjelige timer iført dette stykke mandeundertøj. Er du mere til g-strenge og mandetrusser som er gennemsigtige så findes det også i Svenjoyments sortiment. Især deres mande g-strings er populære.

Start forsigtig og end op med en kinky fætter

Her hos Sinful mener vi at der skal være plads til alle og enhver og derfor har vi også et stort og bredt sortiment inden for mandeundertøj, læder og lak undertøj. Vi mener det er vigtigt at man kan udforske sig selv og sine indre lyster som man måske ikke altid kender fuldt ud. Derfor har Svenjoyment også specialiseret sig i at producere undertøj til mænd i lak, læder og gennemsigtige trusser og boxershorts er også at finde i deres sortiment. Vigtigst af alt er det dog at fremhæve deres kvalitet i deres produkter. Den er ikke til at rykke ved!

Er du mere typen der gerne vil dække dig fuldt til eller i hvert fald så meget som muligt, så er det måske mere dig at prøve deres Playsuit med lynlås. Det er produceret i wetlook materiale og får dig til at fremstår som en skinnende sex tyr der er klar til at indtage verden. Det er måske mere dig hvis du vil starte forsigtigt ud og ende op med at blive den kinky fætter du altid har forestillet dig du ville være. Du kan i hvert fald ikke bebrejde Svenjoyment. De har gjort deres for at du kommer til at se og ikke mindst lige så vigtigt, føle dig sindssygt lækker og fræk.

Hvilke mandetrusser skal jeg vælge

Det er ikke nemt at slå sig ned på et par enkelte mandetrusser som kan fungere for dig. Tit og ofte starter vores kunder i et par boxershorts som fremhæver bagdelen godt og flot. Når de så er blevet mere komfortable så går de typisk over i noget lak eller læder og kombinerer det med en g-strengs trusse eller noget fullbody latex eller læder. Du kan selvfølgelig også købe en læder skjorte som du enten kan lade stå lidt åben for din partner eller også knappe helt til. Under skjorten kan du gemme en netundertrøje så du viser hud samtidig med du er tildækket.

Er vi ovre i det mere kinky segment så forhandler Sinful også Svenjoyments åbne trusser hvor penis kan få lov at hænge udenfor. En såkaldt bundløs trusse til mænd om man vil kalde den det. Til sådan et par bundløse trusser fra Svenjoyment Underwear kan du kombinere det med et par hofteholdere til mænd. Det vil se helt fantastisk ud sammen med resten af dit læder, nitter og lak outfit som du i forvejen har på og din partner vil nok ikke kunne lade dig være i mere end 5 minutter ad gangen. Men det må I om.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS