Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Fantasy C-Ringz

Fantasy C-Ringz fra det amerikanske mærke Pipedream er en serie af penisringe, der forstærker og forlænger din erektion. Blandt penisringene fra Fantasy C-Ringz kan du uden tvivl finde noget, der gør din (og din partners) sexoplevelse endnu mere stimulerende og eksplosiv.

Pipedream Fantasy C-Ringz - til hårdere, længere og mere intens erektion

Prisvindende legetøjs-imperium

Det lyder næsten som en røverhistorie, men verdens største producent af sexlegetøj, det amerikanske Pipedream, startede oprindeligt i en, skal vi bare kalde det anderledes branche. I 1973 var det nemlig slet ikke sexlegetøj, firmaet langede over disken. Nej, det var såmænd noget så niche-agtigt som accessories til rygning. Og faktisk blev det slet ikke langet over nogen som helst disk, men blev solgt fra bagagerummet af varebil. Deraf det dobbelttydige navn Pipedream, som helt sikkert refererer til noget med piber, men som egentlig betyder ‘ønskedrøm’. Og der er saftsuseme løbet en del vand i åen siden 1973. Pipedream råder i dag over et produktsortiment, der mildest talt spænder over alt lige fra det kærligste kærlige til det kinkyeste kinky, og i skrivende stund har det amerikanske legetøjs-imperium modtaget mere end 70 internationale priser. Én af Pipedreams absolut bedst sælgende linjer (og her skal det nævnes, at der knapt er spalteplads til at remse dem alle op) er den såkaldte Fantasy C-Ringz, som er en serie vanvittigt populære og lirede penisringe, der har forbedret mangen en mands sexliv, fordi de slet og ret giver en hårdere, længere og langt mere intens erektion.

Hold længere i sengen

Hos Sinful forhandler vi selvfølgelig stribevis af de efterspurgte Fantasy C Ringz, der er perfekte til dig, som drømmer om en mere pirrende og holdbar rejsning under onani eller sex med en partner. Tag din rejsning til next level med den elskede Fantasy C-Ringz Turbo Teazer Penis og Ball Ring, der strammer dejligt om din penis og dine testikler, mens dens indbyggede bulletvibrator masserer og stimulerer din pung. Er du til det lidt mere hardcore og fetish inspirerede legetøj, bør du helt sikkert gå på opdagelse i vores udvalg af Fantasy C Ringz kyskhedsbælter og cock blockere eller penisringe med tilhørende butt plugs, som giver dig mulighed for fræk dobbeltstimulation af penis og prostata. Du kan selvfølgelig også bare forære dig selv (eller din partner) Fantasy C-Ringz Party Pack Penisringe, der er den ultimative startpakke til dig, der ikke har erfaring med penisring-universet endnu. Sættet indeholder hele 4 forskellige penisringe samt prøver på erektionscreme og glidemiddel. Du kan også få svimlende tre-i-én nydelse med Fantasy C-Ringz Double Penetrator Rabbit, der giver hårdere og mere længerevarende erktion under sex, mens anal dildoen stimulerer din partner bagi, og den vibrerende rabbit tager jer til vilde fælles orgasmer.

Køb Fantasy C-Ringz her

Hos Sinful finder du ikke blot Danmarks største og bedste udvalg af erotisk legetøj og tilbehør - du finder også et sortiment, som favner alle former for seksuelle fantasier og lyster. På vores webshop sælger vi udelukkende produkter, som lever op til vores høje krav til kvalitet og funktionalitet. Er du i tvivl om, hvilke Fantasy C-Ringz, der passer bedst til din smag og dit behov, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme og søde kundeservice, som sidder klar ved både telefon og mail hver mandag til fredag fra kl. 8.00 - 19.00. Alle vore medarbejdere besidder et indgående indblik i branchen, og kan rådgive og vejlede dig om alt fra størrelser og pasform til brug og vedligeholdelse af erotisk legetøj og tilbehør. Hos Sinful elsker vi glade kunder, og vi sætter en stor ære i at guide dig kyndigt og sikkert gennem shoppen, så du får så nem og bekvem en købsoplevelse som muligt. Husk, at vi altid tilbyder lynhurtig dag-dag levering, hvis du bestiller og betaler dine varer på en hverdag inden kl. 21. Det er blandet andet derfor, at over 250.000 kunder har givet os topscore på Trustpilot.   

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS