Oxballs

Oxballs er et dedikeret sexlegetøjsbrand, der har specialiseret sig i kvalitets sexlegetøj til mænd. Oxballs er det perfekte mærke for dig, der leder efter penisringe og ball stretchers af høj kvalitet, der kan styrke din erektion og give dig nye, pirrende oplevelser.

Oxballs er til manden som ønsker kvalitet i sit sexlegetøj

Oxballs Penisringe

Ønsker du dig en ny penisring så søg ikke længere. Oxballs er det førende mærke indenfor penisringe og sexlegetøj til manden. Søger du en ny penisring fordi den gamle er slidt op, så bør du undersøge mulighederne ved Oxballs. De er virkelig ikke gået på kompromis med kvaliteten og derfor er du næsten også sikker på at den nye penisring fra Oxballs holder lidt længere end den første.

En penisring fungerer således at den iføres lidt før man forventer at rejsningen bliver til. Således kan blodet løbe ud i penis, men med begrænset tilbageførsel bliver erektionen hårdere og du vil som mand kunne holde rejsningen længere. En penisring er rigtig god til mænd der har problemer med rejsningen og som gerne vil have lidt mere hårdhed. Køb din nye penisring ved Sinful fra mærket Oxballs.

Penis sleeves

Er du til at iføre din penis et penissleeve så finder du det også fra Oxballs. Et penis sleeve fungerer ved at du stikker penis ind i det og så giver det følelsen af noget mere længde. Et penis sleeve kommer både med og uden holder til kuglerne. Det er en smagssag om man foretrækker det ene eller andet. Hvad sikkert er at det er fuldstændig fantastisk fornemmelse at iføre sig et penissleeve og det vil din kone eller kæreste med høj sandsynlighed også synes.

Der findes nogle forskellige udgaver af penissleeves og uanset hvad du vælger så fortvivl ej. Det kommer til at føles fantastisk. Når du ifører dig et sleeve så husk endelig at brug masser af glidecreme. Eftersom det er et silikone produkt anbefaler vi at bruge en vandbaseret glidecreme så du ikke slider mere end højst nødvendigt på dit sleeve. Silikone og silikone modarbejder hinanden - derfor vælg vandbaseret. Brug gerne en rengøringsgel efterfølgende for at holde dit sleeve nyt og frisk så længe som muligt.

Anal plugs til mænd

Er du en frisk fyr som er med på noderne i dagens Danmark så har du selvfølgelig stiftet bekendtskab med ordet Analplug. Hvis ikke du ved hvad det er, så kommer her en introduktion. En analplug er en plug du indfører i anus. Oppe i anus vil sexlegetøjsproduktet massere dine forskellige punkter og det vil føles ret godt omkring prostata. Du skal sørge for at bruge en god glidecreme før du indfører produktet.

Analpluggen fra Oxballs kan også bruges som opvarmning til analsex alias den ægte vare. Før analpluggen op og gør klar til analsex efterfølgende. Det som gør sig gældende ved en analplug og måden du kan kende den på er ved at der sidder en stopper for enden af pluggen som sikrer at den ikke smutter op og ikke kan komme ud igen. Det skal du ikke være nervøs for når produktet har en stopper installeret. Men benyt ikke andre anale instrumenter hvis ikke der ikke er en stopper på produktet.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk