TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Flutschi

Orions ikoniske glidecreme til enhver lejlighed. Fløjlsblød jelly tekstur, der giver en utrolig lækker og langtidsholdbar glideevne. Alle varianter er vandopløselige og pletter ikke på lingeri og sengelinned. Produceret i Tyskland.

Flutschi glidecreme til dig

Derfor skal du bruge Flutschi glidecreme

Flutschi glidecreme tørrer ikke ud med det samme, så du kan nyde stor gavn af produktet, når du dyrker sex eller bruger sexlegetøj. Det er en stor fordel, at produktet har en god holdbarhed, da det betyder, at du ikke skal påføre ny smørelse mange gange undervejs, men kan koncentrere dig fuldt ud om din nydelse. Helt generelt er glidecreme et meget vigtigt element inden for den seksuelle verden. Selvom der kommer naturlige væsker hos nogle, kan der ofte være behov for ekstra smørelse. Det er med til at skabe en mere behagelig og dejlig oplevelse, hvad end der er tale om samleje eller onani med sexlegetøj. Det er med til at tage den seksuelle nydelse til et helt nyt niveau. Du skal aldrig være flov over at skulle bruge Flutschi glidecreme på grund af manglende naturlig smørelse. Det er meget naturligt, og de fleste kan nyde gavn af det - også selvom de bliver meget våde forneden. Det er et hjælpemiddel, som kan gøre underværker i sengen for både mænd og kvinder.

Mange års erfaring

Flutschi er et kendt tysk brand inden for glidecreme, som har været på markedet i mere end 15 år. Deres mange års erfaring betyder også, at de har vundet stor popularitet blandt forbrugere og er et af de mest solgte mærker i Tyskland. Fordi Flutschi har haft været i gang i så mange år, har de også opnået rigtig meget viden og erfaring inden for genren. Det kan tydeligt ses i deres produkter, som er meget anerkendt blandt købere i hele verden. Med deres viden og mange års testning, har de udviklet en formular, som virkelig fungerer. Hvad end du skal bruge det til sexlegetøj, analstimulering eller samleje mellem mand og kvinde, kan glidecremen være til stor hjælp. Flutschi varianterne er vandopløselige, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om pletter på lingeri eller sengetøj. Du skal derfor ikke vaske hver gang, du har haft gang i lidt fræk underholdning.

Flere forskellige varianter

Når du skal bruge glidecreme, er det vigtigt, at du vælger en variant, som passer til formålet. Flutschi byder heldigvis på en bred variation af produkter, som opfylder forskellige behov. Du kan se det store udvalg igennem her på siden og finde netop det produkt, du står og mangler. Du kan blandt andet få anal glidecreme fra Flutschi, som er særligt udviklet til analt samleje eller stimulering. Denne er en hybrid mellem silikone og vandbaseret glidecreme, som har en blød og tyk konsistens. Det er en fordel med den lidt tykkere konsistens, fordi der ikke kommer nogle naturlige væsker fra anus. Der findes også en original version, som både kan bruges til brug af sexlegetøj og under samleje med alle typer af kondomer. Du kan også prøve deres medicinske udgave, som er helt vandbaseret og dermatologisk testet. Den har en lækker tyk og jelly-agtig konsistens.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS