Gun Oil

Glidecremerne, der både findes som vandbaseret og i silikone, er specielt beregnet til mænd. Gun Oil glidecreme er produceret i USA, og indeholder desuden Vitamin E og Aloe Vera, som er rigtig godt for huden. Gun Oil glidecremerne er drøje i brug, og en flaske vil derfor holde længe.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Gun Oil (5)
Vis alle 5 produkter

Gun Oil - træfsikker og maskulin glidecreme til onani og sex

Militært smøremiddel

Okay, historien om Gun oil er simpelthen for god til ikke at fortælle dig. Efter at have været udsendt til Kuwait, fik en tidligere militær delingsfører en lys idé. Han huskede nemlig tydeligt, hvordan hans amerikanske soldater-kolleger brugte CLP, som egentlig var beregnet til at rense og smøre skydevåben med, som glidemiddel når de så at sige havde brug for at ‘lette trykket’. Det militære smøremiddel havde nemlig vist sig at være ideel til solo-leg, fordi det besad en fremragende glideegenskab og oven i købet også havde en langtidsholdbar effekt. Således besluttede den tidligere militærmand at forfine CLP ved at tilføje et skvæt aloe vera og noget E-vitamin og ved at gøre de resterende ingredienser allergivenlige. For at skabe det bedste af det bedste, slog den tidligere delingsfører pjalterne sammen med førende eksperter og forskere for at udvikle en skudsikker formel (militærmænd gør jo sjældent noget halvt), og vupti, så var Gun Oil glidecreme en realitet. Samtlige produkter er hudvenlige, har plejende egenskaber og er drøje i brug. Gun Oil er (surprise) naturligvis produceret i USA, og brandet har i dag slået sig fast som én af branchens absolut mest populære producenter af seksuelle hjælpemidler.

Mest til mænd, men…

Hvis du tager et grundigt kig på Gun Oils bedst kendte produktserie, så er du ikke et sekund i tvivl om, at den i høj grad henvender sig ret så direkte til mænd. Brandets mest solgte glidecremer kommer i koboltblå eller sorte flasker med mørk orange hætte, og skrifttypen på emballagen er rå og kantet og pyntet med en grafik, der simulerer skudhuller. Udtrykket kan praktisk talt ikke blive mere maskulint og militært - på den fede måde, altså. Men bedst som vi måske troede, at den gode delingsfører kun havde blik for sine kønsfællers behov for smøremidler i højeste kvalitet, så dukkede den feminine pendant til Gun Oil serien op. Pink er ligesom sit mandlige modstykke en serie af produkter lavet på naturlige ingredienser og uparfumerede planteekstrater. Flasken ligner til forveksling en parfumeflakon, og (det kommer nok næppe som nogen overraskelse) skrifttypen er lyserød. Fælles for begge produkterserier er, at de indeholder en lang række glidecremer til forskellige formål. Der findes både vandbaserede - og silikone glidecremer, og faktisk også hybrid smøremidler, som har endnu længere holdbarhed og som egner sig særdeles godt til eksempelvis (intim)massage.

 

Køb din Gun Oil hos os

På vores webshop finder du både Gun Oils produkter til mænd og kvinder. Og selv om der er forskel på udtryk og emballage, så kan et produkt til ham sagtens bruges af hende og vice versa. Hos Sinful sætter vi en ære i at forhandle alle de bedste produkter på markedet inden for erotisk legetøj, tilbehør og seksuelle hjælpemidler. Vi stiller høje krav til vores leverandører, både når det kommer til kvalitet og service. Hvis du er på udkig efter en fantastisk allround glidecreme, mangler et smøremiddel, som er særligt egnet til legetøj af silikone eller beregnet til analsex, så er Gun Oil the way to go. Skynd dig at gå på opdagelse i vores skønne udvalg af Gun Oils, og tag din onani eller sex med en partner til nye fantastiske højder. next level. Et lækkert og silkeblødt glidemiddel er et absolut must-have til alle former for intim nydelse. Glidecreme tilføjer ikke blot din onani eller jeres forspil en ekstra fræk og behagelig dimension, glidecreme øger følsomheden på penis og i vagina under sex, forhindrer irritation og friktion og gør brugen af sexlegetøj langt mere behagelig og pirrende. Husk, at vi tilbyder lynhurtig dag-dag levering, hvis du bestiller din Gun Oil på en hverdag inden kl. 21.    

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk