TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Glyde

Med Glyde behøver du ikke gå på kompromis med sikkerhed, komfort eller samvittighed. Glyde kondomer har den patenterede "Double Dipping" teknologi, der forstærker kondomet uden at forøge tykkelsen. De er samtidig både veganske og økologiske, så du kan give dig hen helt uden bekymringer.

Glyde - Veganske og økologiske kondomer

Hvem er Glyde?

Glyde er et australsk firma, der fremstiller et stort udvalg af produkter til seksuel sundhed - heriblandt kondomer og slikkelapper. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Sydney, Australien, men de samarbejder heldigvis med distributører over hele verden, hvilket vi er rigtige glade for. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde vores kunder nogle af de fantastiske produkter, som den australske virksomhed har i sit store sortiment.

Nogle af de produkter, som du finder her på siden er Glyde kondomer og slikkelapper, som begge er 100 procent veganske. Den australske virksomhed er især kendt for sine fantastiske kondomer, der bliver fremstillet og pakket på en specielt certificeret fabrik i Malaysia. De veganske kondomer skal vi nok komme nærmere ind på lidt senere.

Selvom du måske ikke er stødt på Glyde tidligere, så håber vi, at du bliver hængende lidt her på siden, hvor du kan læse endnu mere om de fantastiske produkter. Der findes masser af forskellige kondomer og slikkelapper, så måske du vælger nogle af dem, som vi har samlet her på siden fra den australske virksomhed.

Prøv Glyde kondomer

Du ved det sikkert allerede, men det er altid en god idé at beskytte sig, når man dyrker sex. Hvis du har ubeskyttet sex, så kan det nemlig ikke kun forårsage uønsket graviditet, men der er også en risiko for at få overført forskellige kønssygdomme.

En af de måder, som du kan beskytte både dig selv og din partner på, er ved at bruge Glyde kondomer, som du finder her på siden. Det helt specielle ved disse er, at de er helt veganske. Der er nemlig blevet brugt naturlatex med tidselekstrakt i stedet for kasein, hvilket har sikret en 100 procent plantebaseret fremstilling på fabrikken i Malaysia.

Derudover, så indeholder Glyde kondomer den patenterede "Double Dipping" teknologi, som forstærker kondomet uden at forøge tykkelsen. Det betyder kort sagt, at du får et endnu mere holdbart produkt, men selvfølgelig uden, at du går på kompromis med stimuleringen under brug. Du beholder nemlig den dejlige følelse, som du kender i forvejen, når du har sex med en partner. Glyde kondomer samtidig individuelt elektronisk testet for din sikkerhed.

Prøv slikkelapperne fra Glyde

Som vi allerede har været inde på, så er det en god idé at beskytte sig, når man dyrker sex. Men det gælder faktisk ikke kun ved vaginalt og analt samleje, men også i forbindelse med oralsex, hvor forskellige kønssygdomme også kan overføres. Et simpelt forkølelsessår omkring munden kan faktisk være skyld i, at man får overført en sygdom til kønsorganerne. En kønssygdom kan nemlig sagtens overføres med spyt til en anden person under oralsex, hvilket forårsager smertefulde sår i kønsområdet.

Hvis du gerne vil dyrke oralsex, men ikke ønsker at blive smittet med en kønssygdom, så er der heldigvis gode muligheder for netop det. Glyde har nemlig et spændende udvalg af slikkelapper, som lægges over det område, man ønsker at slikke, og dermed beskytter under oralsex. Det betyder også, at de kan benyttes til oralsex under menstruation eller til rimming.

Slikkelapperne fra den australske virksomhed kommer i fire forskellige smagsvarianter (vanilje, jordbær, cola og vilde bær), som alle er veganske. De er desuden så tynde, at intimiteten og stimulationen stadig bliver bevaret, når du bruger dem - hvilket er en stor fordel for modtageren, men det gør det også nemt for giveren at yde sit allerbedste.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS