TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Fair Squared

Fair Squared er navnet på en række produkter til intimt brug herunder kondomer og menstruationskop. Mærket lægger stor vægt på at fremme en mere bæredygtig produktion.

Fair Squared - Produkter med omtanke

Derfor skal du vælge vegansk

Selvom du måske ikke altid forbinder sex med økologi og miljø, er der faktisk mange muligheder for at gøre en forskel med de valg, du tager i den forbindelse. Særligt veganske produkter kan være med til at gøre en forskel for både dig og din krop, miljøet og dyrevelfærd. Hvis du ønsker at gøre en forskel, som gavner både dig selv og naturen, er det altså oplagt at se efter veganske muligheder, når du skal vælge sexprodukter fremover.

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer inden for sexprodukter, og det betyder, at det bliver lettere for dig som forbruger at vælge den vej. Fair Squared er et rigtig god eksempel på et brand, som udvikler veganske alternativer til sexprodukter. Det gælder for eksempel kondomer, cremer og meget andet. Fair Squared støtter Fair Trade for at sikre, at bønder verden over kan føre en mere bæredygtig produktion. Det er altså et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil prøve flere veganske produkter i forbindelse med dine seksuelle aktiviteter.

Fair Squared kondomer

Med Fair Squared kondomer behøver du ikke gå på kompromis med med nydelse og omtanke for miljøet. De er nemlig helt veganske og miljørigtige. Kondomerne er lavet af vegansk naturgummi. Du kan derfor frit nyde seksuelle stunder sammen med din partner og have god samvittighed samtidig. Du kan få flere forskellige varianter af Fair Squared kondomer. Der er både den originale med klassisk fit og 10 styks i en pakke. Du kan også få en Sensitive Dry udgave, som kommer uden glidemiddel. Har du en lidt større penis end gennemsnittet, kan du naturligvis også få en XL udgave, så du ikke skal snydes fra de grønne vidundere Med de mange forskellige varianter, kan du let finde de rette Fair Squared kondomer til dig. På den måde kan du få alle dine behov opfyldt.

Vegansk menstruationskop

Du har måske hørt om det fantastiske vidunder kendt som menstruationskoppen. Det er et alternativ til bind og tamponer, hvis du vil bruge en mere miljørigtig løsning, når det er din tid på månenden. Fair Squared har derfor også lavet en vegansk udgave af en menstruationskop. Den består af bionedbrydeligt gummi. Du kan genanvende den veganske kop i ca. 2 år, hvorefter du frit kan smide den i for eksempel komposten. Koppen fås i forskellige størrelser af henholdsvis M og L, så du kan få den, som passer bedst til dig. Vi er alle forskellige forneden, og derfor kan der være stor forskel på, hvor stor en menstruationskop, du har brug for eller synes om at bruge. Fair Squared menstruationskoppen er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil passe mere på dig selv og dine omgivelser.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS