Fair Squared

Fair Squared er navnet på en række eksklusive produkter til dig, der ønsker det bedste for både dig selv, din partner og ikke mindst naturen. Alt er produceret uden brug af animalske produkter og med stor vægt på at fremme mere bæredygtig produktion.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Fair Squared (4)
Vis alle 4 produkter

Fair Squared - Miljørigtige Produkter

Derfor skal du vælge vegansk

Selvom du måske ikke altid forbinder sex med økologi og miljø, er der faktisk mange muligheder for at gøre en forskel med de valg du tager i den forbindelse. Særligt veganske produkter, kan være med til at gøre en forskel for både dig og din krop, miljøet og dyrevelfærd. Hvis du ønsker at gøre en forskel, som gavner både dig selv og naturen, er det altså oplagt at se efter veganske muligheder, når du skal vælge sexprodukter fremover.

Der kommer flere og flere miljørigtige alternativer inden for sexprodukter, og det betyder, at det bliver lettere for dig som forbruger at vælge den vej. Fair Squared er et rigtig god eksempel på et brand, som udvikler veganske alternativer til sexprodukter. Det gælder for eksempel kondomer, cremer og meget andet. Fair Squared bruger ingen animalske produkter, og de støtter Fair Trade for at sikre, at bønder verden over kan føre en mere bæredygtig produktion. Det er altså et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil prøve flere veganske produkter i forbindelse med dine seksuelle aktiviteter.

Fair Squared kondomer

Med Fair Squared kondomer behøver du ikke gå på kompromis med med nydelse og omtanke for miljøet. De er nemlig helt veganske og miljørigtige.
Kondomerne er lavet af vegansk naturgummi, som er fri for ubehagelig smag og lugt af latex. Du kan derfor frit nyde seksuelle stunder sammen med din partner og have 100% god samvittighed samtidig.
Du kan få flere forskellige varianter af Fair Squared kondomer. Der er både den originale med klassisk fit og 10 styks i en pakke. Du kan også få en Sensitive Dry udgave, som kommer uden glidemiddel og er designet til dig med sensitiv hud. Har du en lidt større penis end gennemsnittet, kan du naturligvis også få en XL udgave, så du ikke skal snydes fra de grønne vidundere
Med de mange forskellige varianter, kan du let finde de rette Fair Squared kondomer til dig. På den måde kan du få alle dine behov opfyldt, samtidig med at du gør miljøet en tjeneste.

Vegansk menstruationskop

Du har måske hørt om det fantastiske vidunder kendt som menstruationskoppen. Det er et rigtig godt alternativ til bind og tamponer, hvis du vil bruge en mere miljørigtig løsning, når det er din tid på månenden.
Fair Squared har derfor også lavet en vegansk udgave af en menstruationskop. Den består af naturligt, hygiejnisk gummi, som er bionedbrydeligt og fri for kemikalier. Du kan genanvende den veganske kop i ca. 2 år, hvorefter du frit kan smide den i for eksempel komposten. Koppen fås i forskellige størrelser af henholdsvis M og L, så du kan få den, som passer bedst til dig. Vi er alle forskellige forneden, og derfor kan der være stor forskel på, hvor stor en menstruationskop, du har brug for eller synes om at bruge.
Med denne menstruationskop gør du ikke kun miljøet en stor tjeneste, men også dig selv. Med det naturlige materiale, som er fri for kemikalier sikrer du din krop de sundest mulige forhold under din menstruation. Fair Squared menstruationskop er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil være mere miljørigtig og passe på dig selv og dine omgivelser.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk