Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Swiss Navy

Når du vil have mest mulig nydelse ud af din sex- eller onanioplevelse, så har Swiss Navy de helt rette produkter til at hjælpe dig og din partner på vej. Se hele udvalget af glidecremer og bliv klar til en lang række frække oplevelser.

Swiss Navy - Glidecreme til frække oplevelser

Hvad kan du forvente af Swiss Navy?

Hvis du aldrig har hørt om Swiss Navy, så skal du selvfølgelig have en ordentlig introduktion - og den får du lige her. Det populære brand, der holder til i USA, har masser af spændende produkter i sit store sortiment og vi har samlet et bredt udvalg her på siden. Hvis du allerede har kastet et blik på udvalget fra Swiss Navy, så du ved også, at det amerikanske brand fokuserer på flydende produkter. Det gælder blandt andet forskellige glidecremer og andre produkter, som du kan bruge under og efter sex eller onani.

Foruden de mange forskellige glidecremer, som vi kommer tilbage til senere, så finder du også andre lækre produkter, der fortjener en lille kommentar. Hvis du for eksempel gerne vil have en fyldigere, hårdere og mere stimulerende erektion, så finder du den populære MaxSize Cream, der kan hjælpe dig godt på vej. Er du derimod på udkig efter et produkt, der kan rengøre både dig og dit sexlegetøj, så har Swiss Navy også svaret på dine ønsker. De har nemlig udviklet en praktisk spray, der både kan rengøre dit sexlegetøj og dit intime område for rester af glidecreme. Det er super smart.

Swiss Navy glidecreme er det populære valg

Som lovet, så vender vi lige tilbage til Swiss Navy glidecreme, som helt klart fortjener en længere hyldest. Deres forskellige glidecremer er yderst populære - og når først man har haft det i hænderne (og andre steder på kroppen), så forstår man godt hvorfor. Lad os kigge lidt nærmere på, hvilke former for smørelse der findes i deres sortiment.

Helt generelt, så er vandbaseret glidecreme den mest populære slags der findes. Den kan både benyttes i forbindelse med onani og sex - og så er den den type, der minder mest om naturlig smørelse. Derudover, så er det også den slags man typisk skal bruge sammen med sit sexlegetøj - i hvert fald, hvis det er lavet af silikone. Derfor finder du selvfølgelig også et par forskellige vandbaseret udgaver i sortimentet.

Skal du dyrke analsex, lege med buttplugs eller måske endda begge dele, så anbefaler vi, at du bruger en anal glidecreme, der passer perfekt til formålet. Og her findes der naturligvis også en Swiss Navy glidecreme, som du kan bruge. De har en silikonebaseret udgave, der blandt andet indeholder ekstrakt af kryddernelliker, som efter sigende skulle virker let bedøvende og have en muskelafslappende effekt. Den passer desuden helt perfekt til sexlegetøj af glas og metal, men ikke silikone.

Hvad er Swiss Navy lube?

Hvis du har hørt godt om Swiss Navy lube, men ikke helt ved, hvad det er, så får du svaret lige her. Lube (eller lubricant) er simpelthen bare det amerikanske ord for glidecreme - og da brandet her kommer fra USA, så bliver det ofte omtalt som Swiss Navy lube forskellige steder på nettet. Så er det på plads.

Vi håber, at du har fået en god introduktion til de forskellige produkter som det amerikanske brand har i sit store sortiment. Du kan selvfølgelig altid læse meget mere om de enkelte produkter i deres individuelle beskrivelse. Du kan også læse de mange anmeldelser, som produkterne har fået - det giver nogle gange et godt indblik i, hvad du kan forvente. Det er nemlig 100% ærlige anmeldelser fra andre forbrugere, der har prøvet produkterne og bagefter været så venlige at anmelde dem på vores side.

Hvis du ikke synes vi har været igennem det hele, og du stadig sidder tilbage med nogle spørgsmål omkring brandet her, eller produkterne som de tilbyder, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores kundeservice sidder nemlig klar til at svare på alle dine spørgsmål - både de store og de små.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS