TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Prostatic Play

Leder du efter et stykke sexlegetøj, der kan give den maksimale p-spot nydelse, så er Prostatic Play lige noget for dig. Her finder du nemlig masser af fantastiske kvalitetsprodukter, der med sikkerhed kan give dig nogle af de frækkeste onanioplevelser.

Prostatic Play - Analstimulering fra øverste hylde

Hvad kan Prostatic Play?

Hvis du ikke allerede har spottet det, så producerer amerikanske Prostatic Play nogle super lækre produkter, der kan stimulere mandens prostata - både med og uden vibrationer. Produkterne kommer med en lækker silikonebelægning og en dejlig blød struktur, som gør, at du straks får lyst til at tage dem i brug. Når du får en af deres mange prostata stimulatorer mellem hænderne, så vil du også hurtigt opdage, at der er i den grad er tale om et vaskeægte kvalitetsprodukt fra øverste hylde.

Du kan helt selv vælge om du vil stimuleres med eller uden vibrationer, men de fleste af produkterne fra Prostatic Play kommer dog med vibrationer - og det er der mange, som synes er en rigtig stor fordel. Hvis du gerne vil have en lille og hurtig omgang uden vibrationer, så kan du altid slå dem fra, hvilket trods alt er lidt nemmere end at slå vibrationer til i de ikke-vibrerende udgaver.

Når det er sagt, så skal du selvfølgelig vælge den model, som passer bedst til dig og dine behov. Hvis du er stadig er ny inden for analstimulering og bare gerne vil stille i gang, så vil en af de ikke-vibrerende udgaver med stor sandsynlighed være et godt start-produkt til dig.

Hvorfor skal jeg købe en prostata stimulator?

Hvis du endnu ikke har kastet dig ud i analstimulering, så har du masser af gode oplevelser i vente. Du kan stimulere dig selv analt ved at bruge fingrene eller med hjælp fra en prostata stimulator, som du blandt andet finder her på siden. En prostata stimulator hjælper dig med at ramme mandens “sweet spot”, som også kaldes for det mandlige g-punkt eller p-punktet. Når du masserer og stimulerer p-punktet (prostaten) korrekt, så er det muligt at opnå meget intense orgasmer - endda flere efter hinanden.

Det er faktisk ikke så svært at finde selve p-punktet, som sidder mellem 3-7 cm oppe i anus, foran rektum mod penis. Området er på størrelse med en kastanje og selvom det burde være til at finde, så kan det være svært at stimulere helt korrekt. Derfor kan du med fordel investere i en prostata stimulator fra Prostatic Play, som giver en målrettet stimulation og massere p-punktet på en måde, så du er sikker på at komme helt i mål.

Hvis du gerne vil blive endnu klogere på manden p-punkt, så har vi samlet alt det du har behov for at vide ét sted. Læs vores guide til prostataorgasme og blive klar til at opleve den ene intense orgasme efter den anden.

Husk glidecreme og start stille ud

Når du begiver dig ud i analstimulering, uanset om det er analsex med en partner eller med hjælp fra en prostata stimulator fra Prostatic Play, så er det vigtigt at huske en god anal glidecreme. Selvom du er godt ophidset, så producerer anus ikke nogen form for naturlig glidemiddel og det er derfor vigtigt at du selv tilføjer det, som en del af legen.

Hvis du er ny inden for analstimulering, så kan det også være en god idé at starte ud med en finger eller en mindre anal sexlegetøj inden du begiver dig ud i en af de helt store prostata stimulatorer fra Prostatic Play. Når du så føler dig klar til at prøve lidt mere fylde og gerne vil målrette stimulationen endnu mere mod p-punktet, så har Prostatic Play masser af gode produkter, som du kan vælge mellem.

Hold øje med denne side, hvor vi løbende opdaterer vores udvalg af sexlegetøj fra det populære brand. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt fra Prostatic Play, der vil passe bedst til dine behov og ønsker, så kontakt vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS