Fleshlight Girls Jenna Haze Lotus
Fleshlight Girls Jenna Haze Lotus
519,00 kr
Jenna Haze Fleshlight
Jenna Haze Fleshlight
Jenna Haze Fleshlight
Jenna Haze Fleshlight

Fleshlight Girls Jenna Haze Lotus

4.8 (3)
519,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fleshlight Girls er en serie af Fleshlights, som er designet og støbt efter de største pornomodeller i verden.

Denne Fleshlight er en tro kopi af Jenna Haze' vagina. Den har en realistisk vaginaåbning, som er med til at give dig følelsen af et samleje, når du bruger den.

Som med alle andre Fleshlights, kan du  med Jenna Haze Lotus selv styre trykket omkring din penis, ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Jo strammere du skruer låget til, jo mere vakuum dannes der omkring din penis.

Dét, der gør Fleshlight Jenna Haze til en så realistisk oplevelse, er materialet på det indre sleeve, som er lavet af det såkaldte Real Super Skin. Dette gør også den indre struktur meget fleksibel, hvorfor den passer til stort set alle mænd uanset penis størrelse.

For at få en så glidende og realistisk oplevelse som muligt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med din Fleshlight. 

Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Derudover anbefaler vi, at du bruger en Fleshlight pulver. Dette er med til at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade.

Når du køber Jenna Haze Lotus, anbefaler vi, at du også køber:
- Fleshlight Pulver.
- Fleshlight Wash.
- En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

Detaljer

MATERIALE: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Lotus.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 til 1,9 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 10068.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Frækt supplement til sexlivet

Egentlig skulle det være 4½ stjerner over hele linjen - men da man kun kan give hele stjerner blev resultatet som angivet. Fleshlights er naturtro i størrelsen, og med lidt fantasi fantastisk frække. Selvfølgelig føles det ikke som den ægte vare, men så længe man husker glidecremen (jeg kan anbefale Gun Oil H2O, som Sinful anbefalede, dajeg købte min), er det en fantastisk dejlig følelse. Kvaliteten er i top. Man behøver ikke at være bange for, at den går i stykker ved brug. Jeg har haft min længe (etpar år nu), og der kan gå lang tid mellem, at den er i brug, men min erfaring er, at bare man passer ordenligt på den (rengøring og tørring), er den et virkelig godt ogfrækt supplement i en travl hverdag - med og uden kæreste. Læs mere

-
5 4 1
Super

Hurtig forsendelse. Super... Ganske godt produkt, når man skal lære, at styre sin orgasme. Dog syntes jeg, at den er lidt for stram. Men hvis den er lavet efter Jenna Haze, er det vel sådan det er :) Husk masser af glidecreme Læs mere

-
5 5 1
Alternativ glæde

Fleshlight kan klart bruges som et alternativ eller supplement til sex livet. Den er dejlig fræk udformet, giver lyst til at nyde. Kombineret med vandbasseret glide creme er den en sand nydelse og er fast, tæt og dejlig blød samtidligt. Rengørring er tildels nemt og lidt svært. Man kan nemt skylle den under en rindende vandhane, det gældermere når den skal tørre. At vende vrangen ud af den er lidt svært, når man vil tørre den hurtigt, så den kan gemmes af vejen hurtigt. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk