TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Eggs Masturbator 6 pack var 1

TENGA Eggs Masturbator 6 pack

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Disse uskyldigt udseende æg er yderst populære masturbators til mænd. Inden i hver skal finder du et blødt og ekstremt elastisk sleeve med et stimulerende indre med forskellig struktur. Vælg din favorit og nyd det solo eller sammen med din partner, eller tag det med dig på farten.

Knæk skallen, tag sleevet ud og kom det medfølgende vandbaseret glidecreme ind i det, og så er det klar til brug. Sleevet er så fleksibelt, at denne størrelse passer til alle.

Sleevet er lavet af blød TPE og er designet til engangsbrug, men passer du på det, bruger glidecreme og giver det en grundig rengøring, kan du bruge det flere gange.

Tip! Hold på spidsen af dit TENGA Egg på samme måde som du gør med et kondom, inden du trænger ind i det. Dette sørger for, at det ikke bliver overstrukket.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS