TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Crystal Clear

Crystal Clear tilbyder dig forskelligt sexlegetøj i gennemsigtig jelly. Sexlegetøjet  har et anatomisk design og former sig efter kroppen, så det giver den bedst mulige stimulation og maksimal nydelse til både hende og ham.

Crystal Clear - Optimal nydelse

En naturtro oplevelse

Der findes efterhånden meget forskelligt sexlegetøj på markedet. Det kommer i mange forskellige og unikke former og farver, som ikke ligner noget fra den virkelige verden. Selvom det kan en helt masse fantastiske ting, er der nogle gange bare brug for noget mere realistisk. Noget som virkelig kan give dig en naturtro oplevelse og følelsen af, at det faktisk er den ægte vare, du leger med. Crystal Clear tilbyder en masse forskelligt sexlegetøj, som kommer i gennemsigtigt jelly. Følelsen af materialet er blød og fleksibel, så det mærkes så realistisk som muligt. Desuden er den bløde overflade bare rigtig lækker mod huden. Sexlegtøjet er designet anatomisk, og det fleksible materiale former sig efter din krop, så du får den bedst mulige oplevelse. Du får blandt andet dildoer med virkelighedstro detaljer, så du kan nyde det, som var det en ægte penis. Det kan skabe en ekstra dimension, når du forkæler dig selv, fordi du kan leve dig ind i dine fantasier på en en helt anden måde. Crystal Clear er derfor til dig, som ikke vil undvære noget.

Crystal Clear dildo

Crystal Clear dildo er lavet af et lækkert naturtro jelly materiale, som skaber en blød og dejlig følelse mod huden. Det gode ved denne er, at den har et anatomisk design, som som tilpasser sig kroppen, så du kan opnå optimal nydelse, når du bruger den. Det naturtro design til Crystal Clear dildo er perfekt, hvis du sætter pris på sexlegetøj, som minder om den ægte vare. De mange detaljer i form af blodårer og bøjninger, giver dig følelsen af, at det er en ægte penis, du leger med. Hvad end du vil bruge den alene eller sammen med en partner, kan det være en super fræk tilføjelse til de liderlige stunder. Crystal Clear dildo kommer i mange forskellige størrelser, former og designs, så du kan få den helt rette variant til dig. Du kan se overblikket af de forskellige modeller her på siden, hvor du kan læse mere om hver enkelt produkt. På den måde er det let for dig at finde det, du står og søger, så du ikke behøver at gå på kompromis med din nydelse og kan få mest muligt ud af dit sexlegetøj.

Et hav af muligheder

Crystal Clear byder på en masse forskellige varianter af sexlegetøj, som du kan bruge til at spice dit sexliv op eller nyde i dit eget selskab. Du finder en bred variation af dildoer, som kommer i mange forskellige størrelser, former og designs. På den måde kan du let finde den model, som bedst opfylder dine behov. Du kan blandt andet få en lille model, som kommer i det klassiske bløde og fleksible jelly materiale, der tilpasser sig din kropsform. Med små 14 centimeter er den perfekt til dig, hvis du er nybegynder og gerne vil starte stille ud. Der findes også en dobbeldildo, hvor begge ender kan bruges. Den er fremstillet af PVC, hvilket gør den enorm bøjelig og fleksibelk. Det er naturligvis oplagt at bruge den sammen med en partner, hvor I begge bliver stimuleret på samme tid, men den kan også sagtens bruges alene. Crystal Clear tilbyder også dildoer med sugekop for enden, hvilket skaber mange sjove og fantasifulde muligheder for dig. Du kan sætte den fast og bruge den, mens du har hænderne fri til et hav af andre frække aktiviteter.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS