Fun Factory Stubby Testvindende Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby

Fun Factory Stubby Testvindende Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Stubby er for dig, der prioriterer nydelse og gørelse frem for størrelse. Den er lidt mindre end de fleste dildo-vibratorer, men den er lige så effektiv.

  Dens buede form gør den ideel til G-punkts stimulation.

  Kransen nederst på skaftet stimulerer din skedeåbning, både for og bag.

  Stubby er fremstillet i blød, medicinsk silikone og meget fleksibel og bøjelig.

  Vibratoren er vandtæt, og du kan derfor tage den med i bad.

  Stubby har været kåret som testvinder i TV-programet "Rabatten" på DR1.

  Læs vores guide til Stubby her.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Leder du efter en dildo-vibrator, som er knap så stor som andre og tilmed meget stilfuld i designet? Så er det Stubby, du skal have fat i. Selvom den er en smule mindre end en gennemsnitlig dildo-vibrator, skal man ikke lade sig snyde: Trods sin beskedne størrelse er den udstyret med ganske kraftige vibrationer, der kan give dig stor nydelse. Her er det altså gørelsen og ikke størrelsen, der er i fokus.

  Stubby har en krans i bunden, som giver dig stimulation ved skedeåbningen både for og bag. Du får altså maksimal nydelse med den – både indvendigt og udvendigt. Kransen gør også, at du kan bruge den til anale lege, da den fungerer som "stopper", så den ikke smutter fra dig.

  Stubby er en dildo-vibrator, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne. Der er nemlig kræset for hver en detalje, som f.eks. den bølgede overflade, der føles ekstra stimulerende, når du bevæger den frem og tilbage. Dildo-vibratoren er desuden forsynet med en turbofunktion. Når du holder turboknappen inde, vil Stubby afbryde det vibrationsmønster du er i gang med, og i stedet vibrere konstant og kraftigt.

  Stubby er vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone, som føles silkeblødt og glat. Hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Stubby, vil den bare føles endnu lækrere.

  Fun Factory Stubby bruger 4 x AAA-batterier (medfølger ikke). Når du har indsat dem, er der til mange timers frække lege. Den har 8 forskellige indstillinger, lige fra de "almindelige" vibrationer, til nogle, der er mere pulserende og pirrende, så der er masser at vælge imellem.

  Stubby har vundet titlen som bedste sexlegetøj i TV-programet "Rabatten" på DR1.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 18,8 cm x 4,1 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: 4 x AAA (medfølger ikke).
  VIBRATIONSNIVEAU: 8 forskellige - både "almindelige" og pulserende.
  LYDNIVEAU: Forholdsvis lydsvag.
  INTERFACE: 3 knapper, on/off/turbobooster.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Den er så behagelig at røre ved Stubby er en sjov "lille" en. Den er lavet i det skønneste materiale og er super behagelig at røre ved. Jeg syntes at der skal skrues helt op for vibrationerne for at den er ekstra god. Stubby siger ikke så meget og er efter min opfattelse godt lydsvag.

  Produktet er nem at gå til, synes dog knapperne sidder et lidt sårbart sted. Ligesom man er godt igang kan man nemt komme til at trykke på dem og nogle gange kan det resultere i at man får den slukket. Det er lidt en skam for Hr. Stubby er en dejlig fyr at have med i sengen eller hvor man nu nyder hans selskab.

  Stubby er rimelig stor, og der skal tilføres en del glidecreme, kransen på hr. Stubby er super dejlig og passer til at kunne give klitoris små vibrationer.

  Stubby kan nydes både alene og sammen med en, og den er helt fantastisk til badet/badekarret.

  Personligt har jeg svært ved hvis sexlegetøj bliver meget vulgært, men Stubby bringer et smil frem på læben hver gang jeg finder ham frem.

  Han er min nye rejseledsager og min ven i nøden når lysten sniger sig på en når man er alene hjemme.

  Stubby får mine bedste anbefalinger både ifht materiale, pris , brugervenlighed og design.
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Superb! Det er en rigtig fin dildo og kan sagtens bruges, både som single og som par. Den har nogle rigtig gode forskellige vibrationer. Til en lidt stille aften, kan den virkelig sørge for at der bliver skruet op for temperaturen og humøret!

  Et rigtig godt køb!
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Den er god! Har brugt Stubby sammen med min kone flere gange og det ender altid med at hun har et stort og veltilpas smil :-) Lavet i et lækkert materiale som er nem at rengøre. Kan absolut anbefales.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Så står der vidst 2-1 Jeg købte denne i gave til min kone som en lille overraskelse. Vores tidligere erfaringer har været med mindre klitorisvibratorer så min kone var lidt skeptisk over for Stubby som jo er mere rettet mod penetaration. Men prøver skulle den da!

  Stubby er lavet i noget godt materiale som føles lækkert og giver en fornemmelse af god kvalitet. Vi blev dog lidt overrasket over lyden, som måske var lidt højere end vi havde forventet lige som plastik enden godt kunne virke lidt "knirke" agtigt hvis der var fuld knald på (også så er der gang i den, vibrationerne er meget stærke). Men dog ikke noget der på nogen måde ødelægger den god stemninger.

  På vores første hyggeaften i selskab med Stubby fandt vi hurtigt ud af, at Stubby på trods af, at den var større end hvad vi var vandt til, slet ikke var så stor igen, at den virkede for voldsom. Den har en perfekt størrelse og vibrationerne er rigtig gode. De kan indstilles i mange intensiteter og det er muligt at få den til at pulsere også. Særligt turbu-funktionen viste sig, at blive et stort hit og sad lige i øjet ;-)

  Min kone måtte da også med et smil på læben efter 10 minutter konstantere, at så står der vidst 2-1 til mig! :) Helt klart et produkt vi gerne vil anbefale til andre.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Mmmm Jeg er tilfreds med funktion og materiale, lækker, lækker. Dejlig lyd svag. Lidt svær at samle i mørke og en lyn-sluk funktion har jeg ikke fundet endnu.
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super "samarbejdspartner" Som førstegangsbruger af sådan "noget værre noget" var jeg reelt forberedt på at pengene var spildt. Vibratoren var købt uden fruens vidende, hvilket også var medvirkende til min pessimisme.
  MEN den er kort fortalt, her i vores 3. alder, blevet min kones næstbedste sengekammerat samtidig med, at den er blevet min bedste samarbejdspartner på trods af, at den også er min værste rival!
  Der er ligesom kommet meget mere "liv i kludene", når vi er "uden klude"!
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Wauw Stubby er en meget fin lille sengekammerat - selv om den ved første øjekast ser voldsom ud.

  Den har variable hastigheder, så lysten kan stige - og så har den turboen, som fik min kvinde helt over toppen.

  Den er fin til at bruge for par - og jeg er sikker på, at den også bliver brugt flittigt når jer er på forretningsrejse.

  Den får alle de bedste anbefalinger herfra - der er bestemt en grund til at den vandt testen i Rabatten. Så køb den!
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super lækker vibrator Stubby fra Fun Factory er en rigtig god dildovibrator - også for førstegangskøbere!

  Vibratoren er fremstillet i lækkert og blødt medicinsk silicone som gør at den er meget behagelig at bruge. De mange forskellige vibrationshastigheder gør at man altid kan finde en der passer til humøret. Derudover har den tre pulserende vibrationer i forskellige hastigheder, som sender dig helt til himmels.

  Ulempen ved dette produkt er at plasthåndtaget godt kan føles som om det nemt går i stykker, hvilket det heldigvis ikke gør.

  Ellers er produktet helt igennem fantastisk og er bestemt et musthave i enhver kvindes natbordsskuffe.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Stubby Testvindende Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.