Sådan bruger du en Fleshlight

Inden du bruger din Fleshlight

En Fleshlight er et af de mest populære onaniprodukter til mænd og med god grund. Den giver dig nemlig en særligt naturtro  oplevelse ved både at ligne og føles som en ægte vaginal eller anal åbning.

Med disse få tips kan du gøre fornemmelsen endnu mere livagtig. 

Varm din Fleshlight op med en varmestav eller læg sleevet i et varmt vandbad inden brug.  Ryst sleevet for overskydende vand og sæt det tilbage i plastik hylsteret.  Den varme fornemmelse gør det endnu mere realistisk at trænge ind i. Brug også en vandbaseret glidecreme på åbningen og den øverste del af sleevet. Det er nemt at fordele med fingrene. Du kan også smøre lidt på penis for at kunne trænge nemmere ind i den stramme åbning.

Brug din Fleshlight i forskellige stillinger

Den mest almindelige måde at bruge en Feshlight på, er ved at føre den op og ned over penis. Fuldstændig ligesom når du bruger klør fem eller når du trænger ind og ud af din partner. Men vidste du, at du kan bruge den i mange forskellige stillinger?

Du kan eksempelvis sætte din Fleshligt i spænd mellem seng og madras eller sofahynderne og støde, som når du har sex. 

Du kan også tage din Fleshlight med i badet og bruge en sugekop til at sætte den fast på væggen. På den måde har du også hænderne fri.

Med Fleshlight Launch kan du læne dig tilbage og lade maskinen gøre arbejdet for dig. Her kan du også sætte krydderi på oplevelsen med frækt VR materiale.

Få en ekstra stram oplevelse 

Alle Fleshlights har et skruelåg i enden, som du kan bruge til at justere et vakuum omkring din penis. Jo mere du strammer låget til, jo større tryk dannes der inde i din Fleshlight. Du kan sagtens justere på låget, mens du bruge den. Bare grib fat med den ene hånd og drej alt efter, hvor intenst trykket skal være.

Sådan rengør og vedligeholder du en Fleshlight

For at bevare din Flæehslights lækre og livagtige fornemmelse, er det vigtigt at du rengør og plejer sleevet korrekt. Proceduren er den samme uanset, hvilken model du har.

1. Tag sleevet ud af hylsteret efter brug  og skyl det grundigt med varmt vand på både yder og inderside. Du kan vende vrangen ud for let at komme til. Undgå brug af  sæbe, da det kan påvirke materialet. Vælg i stedet et effektivt og skånsomt rengøringsprodukt, der er udviklet specielt til sexlegetøj.

2. Dup forsigtigt sleevet  med et rent håndklæde og lad det lufttørre på både yder- og vrangsiden til det er fuldstændig tørt. 

3. Når sleevet er tørt, bør du drysse en plejende pulver på begge sider.  Pulveret beskytter materialet mod fugt, så det forbliver blødt og lækkert uden at klistre. Sæt herefter sleevet tilbage i hylsteret, indtil du skal bruge det igen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk