Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan bruger du en Fleshlight


Inden du bruger din Fleshlight

Noget af det, der har gjort Fleshlight til et af de mest populære onaniprodukter til mænd, er den realistiske følelse du får, når du bruger den. Vil du gøre oplevelsen endnu mere realistisk oplevelse med Fleshlight kan du varme den op inden brug og påføre en vandbaseret glidecreme.

Du kan enten bruge en Flesh Warmer, lægge Fleshlighten på radiatoren lidt eller du kan varme din Fleshlight med varmt vand. Hvis du vælge at varme din Fleshligt med vand kan du enten holde sleevet under den varme hane i et par minutter eller du kan lægge sleevet i en skål med varmt vand, indtil det har fået den rette temperatur.

Ryst forsigtigt overskydende vand af sleevet, inden du sætter det tilbage i plastik casen og påfører glidecreme. Smør glidecreme på din penis og på selve åbningen af sleevet - du kan også sagtens smøre glidecreme på den øverste indvendige del af Fleshlight, med et par fingre. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidcreme til din Fleshlight, f.eks. Gun Oil Glidecreme.

Brug Fleshlight i forskellige stillinger

Du bruger Fleshlight ved at føre den ned over din penis og bevæge den frem og tilbage, som med et almindeligt onaniprodukt, hvor din hånd styrer tempoet. Men du kan også f.eks. bruge den til at simulere sexstillinger. Er du f.eks. til den klassiske missionærstilling, så anbring Fleshlight under en pude på din seng og træng ind i den, som du ville gøre i missionærstillingen, hvis du dyrkede sex med en kvinde.

Vil du gerne bruge Fleshlight uden hænder, kan du sætte den i spænd mellem sofaen og sofapuderne. Sæt dig så på knæ og træng så ind i Fleshlight. Alternativt kan du bruge en Fleshlight Shower Mount, et sugekop tilbehør der gør det muligt at sætte din Fleshlight fast på fliser, vægge eller andre jævne, hårde overflader.

Få en mere stram oplevelse med din Fleshlight

Alle Fleshlight cases har et skruelåg i enden, som du kan bruge til at justere trykket omkring din penis. Jo mere du strammer låget til, jo større vakuum dannes der inde i din Fleshlight. Du kan sagtens justere på låget, imens du bruger Fleshlight. Bare grib fat med den ene hånd og juster selv, hvor kraftigt trykket skal være.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Alle Produkter

Filter

2 vare(r)

2 vare(r)