Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Fuck Me Silly

Få nydelse lige præcis når, hvor og hvordan du vil have det. Med Fuck Me Silly kollektionen fra Pipedream, kan du bestemme alt selv, uden at gå på kompromis med den virkelighedsnære følelse. Fuck Me Silly er kendt for deres realistiske udformninger, livagtige detaljer og naturtro materialer – så ønsker du realistiske onanioplevelser ved brug af sexlegetøj og sexdukker, er du kommet til det helt rigtige sted.

Fuck Me Silly - verdens mest realistiske spiller

Næsten som den ægte vare

Du troede måske, at du havde set og oplevet det hele, når det kommer til onaniprodukter. Men det har du faktisk ikke. De realistiske onaniprodukter fra Pipedreams Fuck Me Silly linje er noget helt unikt, der kan være med til at give dig en oplevelse ud over, hvad du nogensinde har prøvet før. Her får du en onanioplevelse, der er så tæt på “the real thing”, at det kan være helt svært at gå tilbage til almindelig sex, når du først har prøvet et af produkterne.

Bag produkterne står amerikanske Pipedream, der er en af verdens første og største producenter af sexlegetøj. De er kendt for at skabe sexlegetøj i en eminent kvalitet, hvilket naturligvis også er tilfældet med deres produkter fra Fuck Me Silly. Her er der tænkt over alle detaljer, lige fra udformning og følelse til størrelse og vægt af produkterne. Flere af de større produkter i linjen har nemlig en utrolig vægt, hvilket faktisk betyder, at det er verdens tungeste onaniprodukter.

Fuck Me Silly i alle huller

Fuck Me Silly er, som navnet indikerer, lavet til, at du kan onanere med dem lige så tosset, som du har lyst til. Det smarte ved Fuck Me Silly dukkerne er, at de aldrig er trætte, har ondt i hovedet eller noget tredje, som damen derhjemme måske har det med at sige, når hun faktisk bare ikke lige orker at have sex.

Dukkerne er ofte udstyret med mere end bare ét hul, så du kan få lov til virkelig at gå til den, lige meget om du vil tage den bagfra eller om det skal være vaginalt. Produktet er lavet til at give en utroligt virkelighedstro følelse. Det kan blandt andet ses på, hvordan produkterne er produceret i det, Pipedream selv kalder for fantaflesh. Det er med til at give produkterne en næsten fuldstændig realistisk fornemmelse, når man rør dem. Det er også med til at sikre, at du kan give den et ordentligt klask og nyde synet af, hvordan det hele ryster med.

Find den rigtige til dit behov

Du kan naturligvis finde mange forskellige typer af produkter her på siden. Der er både noget for dig, der gerne vil have nogle lækre, store bryster at lege med, eller er mere til en fyldig numse. Hvis du er kvinde, kan du naturligvis også få Fuck Me Silly produkter, der er udstyret med en penis, der kan være med til at give dig nydelse. Er du mand, kan det produkt naturligvis anvendes til at give dig selv anal stimulation og også opnå stimulation ved at bruge produktets anus.

Synes du, det er svært at vælge mellem de mange produkter? Så kan du med fordel tage kontakt til vores kundeservice, der gladeligt hjælper dig med at få fat i det helt rigtige produkt. Fuck Me Silly er ikke nødvendigvis de billigste produkter på markedet, så vi kan godt forstå, hvis du gerne vil sikre dig, at du kommer til at blive glad for købet, inden du gennemfører din ordre. Du kan ringe til vores kundeservice eller sende dem en mail, hvis du har brug for råd og vejledning.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS