Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

I Rub My Duckie - Big Teaze Toys

Big Teaze Toys skaber sjovt og innovativt sexlegetøj. Mærkets kvalitetsprodukter er fremstillet i 100% kropsvenlige materialer og giver en sjov og anderledes måde at opnå stor seksuel nydelse på.

I Rub My Duckie - Den vibrerende sexlegetøj and

Kender du I Rub My Duckie?

Big Teaze Toys er mest af alt kendt for deres innovative vibrator and, I Rub My Duckie. Den populære badeand var faktisk med til at starte en revolution inden for personlige og diskrete massageapparater, da den første gang kom på markedet. Big Teaze Toys startede med en gul sexlegetøj and, der havde til hensigt at være den mest yndige og underholdende badekammerat, man kan ønske sig.

Der er sket meget siden den første vibrerende gummiand kom på markedet. Der er blandt andet kommet en nyere model, som både har en kraftigere og mere lydsvag motor. Derudover kan du også finde I Rub My Duckie i flere forskellige udgaver og størrelser. Så hvis du ikke er til den klassiske gule badeand, så skulle du måske kaste dig over Paris-modellen eller den romantiske udgave, der har små kys over hele kroppen. De fleste modeller findes også i en mindre og mere rejsevenlig størrelse - og nej, det betyder på ingen måde, at der er sparet på vibrationerne.

Selvom I Rub My Duckie findes i flere forskellige slags udgaver, så har de alle de samme lækre fordele. Selvom det egentlig er en uskyldige klitoris vibrator, så kan I Rub My Duckie bruges på alle kroppens mange andre erogene zoner. Og så er de selvfølgelig alle 100% vandtætte, så du altid kan have dem stående i badet.

En badeand vibrator til badet

Har du nogensinde været hjemme hos en ven eller veninde, som havde en lille badeand stående på badeværelset? Måske helt inde i brusenichen? Hvis du har oplevet det, så har du måske også undret dig over, hvad den mon lavede derinde. Men nu ved du, at det sandsynligvis har været en badeand vibrator, som gør turen under bruseren lidt sjovere.

Hvis du selv har overvejet at anskaffe dig sådan en lille badeand vibrator, så er I Rub My Duckie et rigtig godt valg. Den ser nemlig super uskyldig ud - og ingen ved, hvilke frække hemmeligheder den i virkeligheden gemmer på. Hvis de endelig skulle vide det, så er det nok fordi de selv har en liggende i badet derhjemme, eller fordi de har været herinde og lure på, hvilken model de selv skal købe.

Hvis du har et badekar derhjemme, så er I Rub My Duckie endnu mere oplagt at købe. Den kan nemlig flyde på vandet - præcis ligesom en almindelig badeand. Den her udgave får du bare lidt mere ud af, fordi den også kan dykke ned og forkæle dine mest intime steder, mens du bare ligger og slapper af i vandet.

Giv en vibrator and i gave

Nu har vi fortalt meget om, hvordan denne vibrator and kan forkæle dig og alle dine lystpunkter, men det er jo slet ikke sikkert, at det er dig selv, der skal have alle de vibrerende fornøjelser. Vi oplever nemlig, at mange køber denne sexlegetøj and til en veninde, fordi det er den perfekte værtindegave. I Rub My Duckie er jo så uskyldig, at det virkelig er de færreste, som kan blive fornærmet over sådan en gave.

Du vælger jo også selv, om du vil fortælle værten, at I Rub My Duckie kan forvandle badetid til legetid - eller om du bare vil sige, at det er en vibrator and, som kan bruges til at massere ømme muskler, når man er i bad. Så kan din veninde måske selv læse mellem linjerne.

Uanset om vibrator anden er tiltænkt dig selv, din veninde eller din elsker, så er det en alletiders vibrator, der altid kan få smilet frem på læben. Har du allerede fundet din favorit blandt de mange muligheder? Ellers kan du bare gå på jagt lige her på siden.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS