TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Cal Exotics

California Exotic Novelties tilbyder et stort udvalg af kvalitets sexlegetøj til overkommelige priser. Mærket producerer alt fra onaniprodukter til brystklemmer og sikrer at der er produkter for enhver smag.

California Exotic Novelties - kvalitetslegetøj til enhver smag

Hvem er CalExotics?

California Exotic Novelties, også kaldet CalExotics, har hovedsæde, som navnet også antyder i Californien, USA. Firmaet blev grundlagt i 1994 af Susan Colvin, som drømte om at producere mere kvinde-venlig erotisk legetøj i en industri med overvejende maskulint fokus. Og det må man sige, hun er lykkes med til fulde. I dag er California Exotic Novelties nemlig en af markedets absolut ledende producenter af sexlegetøj til både kvinder, mænd og par med et hav af dedikerede forhandlere - og fans, for den sags skyld - rundt om i hele verden. CalExotics’ produkter - og dem er der mildest talt mange af - er designet, så de har et særligt feminint udtryk, især når det kommer til udformning og farvevalg, og så er det værd at nævne, at Susan Colvin og hendes stab i skrivende stund kan bryste sig af intet mindre end 60 internationale priser. Nu har stensikkert hørt om både den famøse fjernbetjente, vibrerende sommerfugl og de elegante Pleasure Pearls til bækkenbundstræningen, der er blandt deres all time bedstsælgende stykker legetøj. Så hvis du er ude på at opgradere indholdet i din natbordsskuffe, bør du tjekke udforske California Exotic Novelties. Du vil ikke blive skuffet!

Nydelse til mænd, kvinder og par

Det er snart sagt ligegyldigt, hvad du er på udkig efter af grej, så finder du blandt California Exotic Novelties sortiment. Er du singlemand, og leder du efter et lækkert onaniprodukt, du kan fornøje dig med, når lysten kommer over dig, så er der et hav affrække muligheder at gå på nydelsesfuld oplevelse i. Prøv eksempelvis det pirrende og effektive Sue Johnson Super Head Honcho onaniprodukt, der har en nopret indvendig struktur til maksimal stimulation af din penis. Hvis du vil slå to fluer med ét smæk, og opleve kildende vibrationer og længere erektion under sex med en partner, så kan vi absolut anbefale dig at prøve Silicone Lovers Arouser Penisring med indbygget vibrator. Her slår du faktisk tre fluer med ét smæk, hvis du har sex med en kvinde, for penisringen er udformet, så den både kæler for dit skaft og hendes klitoris på samme tid. Til singlekvinden er der også rigelig med sexede oplevelser i vente med California Exotic Novelties. Den vandtætte 2-i-1 Body Wand Massager med integreret dildo vibrator et ganske enkelt et must have, hvis du vil have multiorgasmer, når du elsker med dig selv.

Køb dit CalExotics her

Hos Sinful gør vi en dyd ud af at tilbyde et varesortiment, som ikke blot favner seksuel orientering og smag, men som også består af produkter fra producenter, som kun leverer det bedste af det bedste. Vi elsker glade og tilfredse kunder, og derfor stiller vi enormt høje krav kvalitet. Derfor har vi naturligvis også valgt, at California Exotic Novelties skal være at finde i vores udvalg. Skynd dig at gå på eventyrlig opdagelse blandt vibratotæg, anal plugs, vibrerende trusser, penis sleeves, masturbatorer, strap-ons og strokers, og læg op til en fræk aften i selskab med dig selv eller sammen med en sexpartner. Er du i tvivl om, hvilket legetøj, der passer til din smag og dit behov, så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. De sidder klar til at rådgive og vejlede dig om erotisk legetøj hver mandag til fredag fra 8.00 - 19.00. Det betyder nemlig alverden for os, at du bliver guidet kyndigt og sikkert gennem shoppen, så du får så nem og bekvem en købsoplevelse som muligt. Husk at vi tilbyder lynhurtig dag-dag levering, hvis du bestiller dine varer inden kl. 21 på en hverdag.   

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS