TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Air-Tech Squeeze Gentle Masturbator var 1

TENGA Air-Tech Squeeze Gentle Masturbator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

TENGA Air-Tech Squeeze Gentle Onaniprodukt giver dig fuld kontrol over stimulationen, når du tager dig en velfortjent hyggestund.

Med sit klembare ydre kan du helt selv justere, hvor stramt og tæt det skal føles, når du trænger ind i hylsteret. Her mødes du af et blødt sleeve, der har en fræk indvendig struktur.

Nyd de blide dupper og riller mod både spids og skaft, når du bevæger onaniproduktet op og ned i dit helt eget tempo. Forenden af hylsteret kan du let placere en finger for lufthullet og lade et pirrende vakuum lede dig direkte til klimaks.

Sleevet er fremstillet i fleksibelt og ftalatfrit elastomer. Der medfølger en prøve på TENGA Hole Lotion Real vandbaseret glidecreme.

TENGA Air-Tech Squeeze fås i 3 udgaver, hvor indersiden er udviklet forskelligt. Vælg Gentle for den blideste stimulation, Regular for en standard følelse og Strong for den mest dynamiske oplevelse.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS