Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flip Hole Red Masturbator var 1

TENGA Flip Hole Red Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Tenga Flip Hole Red er et af de onani-produkter på markedet, der giver dig den mest realistiske følelse – og endda mere til. Takket være det indvendige og meget detaljerede silikone-mønster opnår du med Flip Hole Red en meget intens stimulation.

Flip Hole Red har et stilrent og diskret ydre og ligner på ingen måder et onaniprodukt. Alligevel er den dog noget af det ypperste, du kan opleve inden for sexlegetøj til mænd.

Flip Hole er udstyret med fleksible sider, så du uden besvær kan klemme, massere og stimulere din penis. Ved at trykke luft ud af Flip Hole kan du danne vakuum og således skabe det tryk om penis, som du finder passende.

Tenga Flip Hole er det første onani-produkt i verden, som kan åbnes. Dette gør produktet super hygiejnisk og meget nemt at rengøre.

Tenga Flip Hole er 100 % manuel og bruger hverken strøm eller batterier. Der medfølger 2 prøver på glidecreme.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hun hedder Lola og hun kan hele natten
HB - 24. dec. 2013
Luk øjnene og fantaser om hende du savner, eller drømmer om at møde. Pirrende på spidsen og som at mærke hende dybt. Genial opfindelse for os som ikke ønsker at være sammen med nye hver weekend eller har svært ved at finde den eneste ene.
Tenga Fliphole Red - pengene værd hvis du allerede har en Fliphole Black?
Johnny - 10. jul. 2013
Jeg er den tilfredse ejer af en Tenga Fliphole Black, som jeg tidligere har anmeldt her på Sinfuls side. Spørgsmålet er, om det er pengene værd at investere i en Fliphole Red, hvis man allerede ejer en? Legetøjet fra Tenga er trods alt ikke helt billigt... Det korte svar er ja! Den røde Tenga er et fantastisk produkt, der bestemt også kan få dig til at se sol, måne og stjerner. Hvis man skal sammenligne den sorte og røde Fliphole, synes jeg bedst det kan beskrives på denne måde: Den sorte Tenga føles som det hurtige, frække, og kraftige blowjob. Den sorte Tenga giver en meget kraftig og intens stimulation, der føles helt fantastisk. Den røde Tenga kan bedst beskrives som et rigtigt godt handjob. Stimulationen er intens, men alligevel blidere og anderledes, og det er muligt, ved en passende justering af dine håndbevægelser, at opnå den mere langvarige nydelse og trække sin orgasme. Jeg synes at den røde Tenga er alle pengene værd, også selvom du i forvejen har en sort. For en førstegangskøber vil jeg dog anbefale at købe den sorte Fliphole. Den er for vild (!), og du vil føle at du får fuld valuta for alle pengene! Når du får lyst (og råd...!) til at prøve noget der er ligeså godt men alligevel anderledes, er Fliphole Red et godt supplerende køb. Husk altid at bruge rigeligt med den lækre glidecreme der følger med Tenga, og kombiner gerne med et par cock rings. Så er der garanti for sol, måne og stjerner! Men tænk lige over om du bor et sted hvor der er lydt, for det er umuligt at være stille når først du vælger at komme i en Tenga Fliphole...
TENGA Flip Hole
Nicklas K - 25. nov. 2012
Da mit nye sexlegetøj Tenga flip hole kom hjem kunne jeg ikke vente med at prøve det - Kunne det virkelig passe, at Tenga flip hole føles som en ægte fisse...? Ja den føles som en ægte fisse, og den er nem at bruge! Og det føles dejligt pga. der er så mange detaljer inden i den der gør, at den sanse stimulerer de mange lækre detaljer der er inden i den. Inden i den er der knopper og riller som stimulerer brugeren helt i top. Da jeg så var færdig med produktet tænkte jeg åhh nej, men da jeg gik i bad tog jeg den med, og til min store forbløffelse, var den så nem at gøre ren. Jeg åbnede den, skyllede den med rent vand og derefter med sæbe, og så var den ren. det var så nemt. Da den var vasket tørrede jeg den med et håndklæde, og lagde den til at tørre i 1 time, og så var den klar til at ligges væk og findes frem igen. Når jeg lyster... hehe ;) Prøv den, man fortryder ikke!
Suveræn
Anonymous - 5. nov. 2020
Dette er helt guddommeligt, lige fra du første gang glider ind og mærker, hvor stramt og hvordan mønsteret kærtegner dig. perfekt til alle, store og små. Super nem at rengøre også, faktisk en af de nemmeste at rengøre af det legetøj, jeg har prøvet. Køb den, den er helt sikkert pengene værd :D Hilsen john
Maskinoversat fra sinful.se
OK, men sort og hvid er bedre
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt produkt, men mønsteret er ikke så godt som de andre flip-hole-farver. Lidt for lille til mig, men helt ok følelse.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS