TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt -TESTVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt -TESTVINDER

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

699,00 kr

549,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Takket være den indre detaljerede silikone struktur giver Tenga Flip Hole Rød dig en meget realistisk og intens stimulation.

  Stilren og diskret i designet. Ligner ikke et onaniprodukt.

  Kan åbnes op og rengøres derfor nemt.

  TESTVINDER: Tenga Flip Hole er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd på Bt.dk.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Tenga Flip Hole Red er et af de onani-produkter på markedet, der giver dig den mest realistiske følelse – og endda mere til. Takket være det indvendige og meget detaljerede silikone-mønster opnår du med Flip Hole Red en meget intens stimulation.

  Flip Hole Red har et stilrent og diskret ydre og ligner på ingen måder et onaniprodukt. Alligevel er den dog noget af det ypperste, du kan opleve inden for sexlegetøj til mænd.

  Flip Hole er udstyret med fleksible sider, så du uden besvær kan klemme, massere og stimulere din penis. Ved at trykke luft ud af Flip Hole kan du danne vakuum og således skabe det tryk om penis, som du finder passende.

  Tenga Flip Hole er det første onani-produkt i verden, som kan åbnes. Dette gør produktet super hygiejnisk og meget nemt at rengøre.

  Tenga Flip Hole er 100 % manuel og bruger hverken strøm eller batterier. Der medfølger 2 prøver på glidecreme.

  TESTVINDER: Tenga Flip Hole er blevet kåret til det bedste sexlegetøj til mænd på Bt.dk

  Tenga Flip Hole findes også i en hvid, sort og silver udgave. De har alle hver sin stimulerende struktur. Du kan naturligvis købe dem her i Sinful.dk shoppen.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  UDVENDIG LÆNGDE: 17 cm.
  INDVENDIG LÆNGDE: 14 cm.
  UDVENDIG DIAMETER: 7,6 cm.
  VÆGT: 680 g.
  PASSER TIL: Mænd i alle Størrelser.
  GLIDECREME: Vandbaseret.
  MEDFØLGER: 2 stk. vandbaseret glidecreme á 10 ml.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Hun hedder Lola og hun kan hele natten Luk øjnene og fantaser om hende du savner, eller drømmer om at møde. Pirrende på spidsen og som at mærke hende dybt. Genial opfindelse for os som ikke ønsker at være sammen med nye hver weekend eller har svært ved at finde den eneste ene.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Tenga Fliphole Red - pengene værd hvis du allerede har en Fliphole Black? Jeg er den tilfredse ejer af en Tenga Fliphole Black, som jeg tidligere har anmeldt her på Sinfuls side. Spørgsmålet er, om det er pengene værd at investere i en Fliphole Red, hvis man allerede ejer en? Legetøjet fra Tenga er trods alt ikke helt billigt...

  Det korte svar er ja! Den røde Tenga er et fantastisk produkt, der bestemt også kan få dig til at se sol, måne og stjerner. Hvis man skal sammenligne den sorte og røde Fliphole, synes jeg bedst det kan beskrives på denne måde:

  Den sorte Tenga føles som det hurtige, frække, og kraftige blowjob. Den sorte Tenga giver en meget kraftig og intens stimulation, der føles helt fantastisk.

  Den røde Tenga kan bedst beskrives som et rigtigt godt handjob. Stimulationen er intens, men alligevel blidere og anderledes, og det er muligt, ved en passende justering af dine håndbevægelser, at opnå den mere langvarige nydelse og trække sin orgasme. Jeg synes at den røde Tenga er alle pengene værd, også selvom du i forvejen har en sort. For en førstegangskøber vil jeg dog anbefale at købe den sorte Fliphole. Den er for vild (!), og du vil føle at du får fuld valuta for alle pengene! Når du får lyst (og råd...!) til at prøve noget der er ligeså godt men alligevel anderledes, er Fliphole Red et godt supplerende køb.

  Husk altid at bruge rigeligt med den lækre glidecreme der følger med Tenga, og kombiner gerne med et par cock rings. Så er der garanti for sol, måne og stjerner! Men tænk lige over om du bor et sted hvor der er lydt, for det er umuligt at være stille når først du vælger at komme i en Tenga Fliphole...
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  TENGA Flip Hole Da mit nye sexlegetøj Tenga flip hole kom hjem kunne jeg ikke vente med at prøve det - Kunne det virkelig passe, at Tenga flip hole føles som en ægte fisse...? Ja den føles som en ægte fisse, og den er nem at bruge! Og det føles dejligt pga. der er så mange detaljer inden i den der gør, at den sanse stimulerer de mange lækre detaljer der er inden i den.

  Inden i den er der knopper og riller som stimulerer brugeren helt i top.

  Da jeg så var færdig med produktet tænkte jeg åhh nej, men da jeg gik i bad tog jeg den med, og til min store forbløffelse, var den så nem at gøre ren. Jeg åbnede den, skyllede den med rent vand og derefter med sæbe, og så var den ren. det var så nemt. Da den var vasket tørrede jeg den med et håndklæde, og lagde den til at tørre i 1 time, og så var den klar til at ligges væk og findes frem igen. Når jeg lyster... hehe ;)

  Prøv den, man fortryder ikke!
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt -TESTVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *