TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Bodywand

Bodywand er navnet på en serie af kraftige Magic Wand vibratorer til kvinder og par. Alle produkter har en lækker blød overflade og giver en kraftig, vedvarende vibration, der kan nydes intimt eller som kropsmassage. 

Bodywand Sex Toys - til effektiv kropsmassage og sensuel nydelse

Body-hvad-for-noget

Bodywand, eller mere præcist  Bodywand Sex Toys, blev grundlagt i 2010, og er et brand, der har specialiseret sig i at lave hele kollektioner af det, der i folkemunde betegnes som verdens mest populære sexlegetøj. Inspirationen kommer naturligvis fra den verdenskendte, japanske Hitachi opfindelse fra 1968.  Magic Wand blev oprindeligt lanceret som massageapparat til ømme muskler, men blev i løbet af ganske kort tid en kæmpe succes, fordi de amerikanske kvinder lynhurtigt fandt ud af, at den havde særdeles god effekt på andre og (langt) mere intime dele af kroppen end nakke og skuldre. Bodywand, som (surprise) producerer bodywands i lange baner - og i særdeles høj kvalitet - er en slags videreudvikling af den ikoniske Magic Wand. Bodywand er, på samme måde som sin inspirationskilde, en samlet betegnelse for  vibrerende wands (og massageapparater) til kvinder, mænd og par med hang til kraftfuld stimulation. En typisk bodywand er dog karakteriseret ved at være spækket med en anelse mere power end de fleste Magic wands almindeligvis er. Uanset hvilken wand-udgave du er til, så er én ting stensikker: du går aldrig galt i byen med massagestav. Bodywanden er og bliver ganske enkelt det ultimative all-round must-have til din natbordsskuffe eller badeværelseshylde. 

Pimp din bodywand

Du kan jo, som tidligere nævnt bruge bodywanden til både kropsmassage og intim nydelse. Du kan bruge den på dig selv til udvendig pirring og stimulering, eller du kan bruge den til at forkæle din partner med. Bodywanden kan give dig klitorisorgasmer af en anden verden hvorsomhelst og nårsomhelst. I sengen, i sofaen og sågar også under bruseren eller i karbadet. Men vidste du, at en bodywand faktisk bruges til langt mere? Du har nemlig mulighed for at pimpe din wand med liret ekstraudstyr, så du (og din partner) kan lege og eksperimentere med mere målrettet stimulation - også den indvendige af slagsen. Du kan med andre ord trylle din massagestav om til lige præcis det legetøj, du har allermest lyst til. Til hende kan vi varmt anbefale det populære rabbit tilbehør, der er fremstillet i blødt og fleksibelt silikone. Rabbit udstyret  både kilder og kæler for hendes klitoris, mens det stimulerer hendes G-punkt indvendigt. Til ham, hvis han altså er frisk på at opleve eksplosive orgasmer, som han aldrig har oplevet eksplosive orgasmer før, anbefaler vi en prostata stimulator, der rammer hans spot på hans P-punkt, mens den kilder og gnider hans mellemkød indtil han når klimaks. Hvis du ikke allerede har en wand i samlingen, så kan du hermed betragte dette som en kærlig opfordring.      

Køb din bodywand hos Sinful

Hos Sinful finder du ikke bare Danmarks største og bedste udvalg af erotisk legetøj og tilbehør. På vores webshop finder du udelukkende brands, som producerer sexlegetøj, der lever op til vores høje krav til kvalitet. Hvis du er på udkig efter et lækkert og multifunktionelt stykke sexlegetøj, som kan tage dit sexliv (både den solo- og par-agtige af slagsen) til helt nye højder, så skynd dig at gå på opdagelse i vores fantastiske sortiment af bodywands fra brandet Bodywand Sex Toys. Du vil ikke blive skuffet! Er du i tvivl om, hvilken wand - eller tilbehør til bodywanden - der passer bedst til dig og dine behov, så husk, at du altid er velkommen til at kontakte vores utroligt søde og dygtige kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål hver mandag til fredag fra kl. 8.00 - 19.00. De kan rådgive og vejlede sikkert igennem vores shop, så du får så nem og bekvem en købsoplevelse som muligt. Har vi fortalt, at vi altid tilbyder lynhurtig dag-dag levering, hvis du bestiller og betaler dine varer på en hverdag inden kl. 21? Det er blandet andet derfor, at over 250.000 kunder har givet os en fornem topscore på Trustpilot.  

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS