Crave

Crave fremstiller smukt og eksklusivt sexlegetøj til den stilsikre kvinde. Crave blev stiftet i 2010, med det formål at skabe unikt sexlegetøj, med et design som skiller sig ud fra konkurrenterne. Det skal være smukt at se på, lækkert at røre ved og effektivt i brug.  

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 2 produkter
Du har set 2 af 2 produkter

Crave - til den stilsikre kvinde

Stilrent og diskret design

En af de helt store fordele ved Crave er, at deres vibratorer er designet med udgangspunkt i et stilrent og diskret design. Det betyder, at du som kvinde, kan tage den med dig, hvor end du går. Du behøver derfor aldrig stå i en situation, hvor du mangler en god vibrator, som kan give dig en orgasme, du sent glemmer.
Det diskrete design kommer i mange forskellige og smukke udgaver. Du kan blandt andet få den populære variation, der kan bruges som en halskæde. Den har et simpelt og diskret design og er lavet af rustfrit stål, som holder på den smukke sølvfarve. Du kan altså have din Crave vibrator fremme for alle at se, uden at nogen kommer til at fatte mistanke. Alt hvad folk kan se er en smuk og stilet halskæde, mens du er den eneste, der ved, at den faktisk har flere formål. Det er din helt egen frække lille hemmelighed, hvilket for mange kan virke ekstra pirrende.
De små Crave produkter, er altså perfekte til dig, som ofte er on-the-go og ikke vil undvære en god klitorisorgasme blot fordi, du er uden for hjemmets rammer. Det er til den moderne kvinde, som ved hvad hun vil og ikke er bange for at tilfredsstille sig selv.

Crave Vibrator til mange formål

Ikke kun er den fantastiske Crave Vibrator lille og diskret, den kan også bruges til ufattelig mange forskellige formål. Du får en vibrator, som kan tages med overalt, hvilket giver dig mulighed for at bruge den, hvor som helst, og når som helst. Det er en rigtig god løsning, hvis du vil have en vibrator, som kan lidt mere end de fleste.
Med halskædeudgaven kan du som sagt bruge produktet til at skabe ekstra stimulering på grund af den pirrende fornemmelse, når du bærer den offentligt. Det er et formål i sig selv, som mange sætter pris på, hvis de er til lidt fræk leg offentligt.
Du kan også få en Crave Vibrator i bullet form, som passer perfekt sammen med andre produkter. Den kan for eksempel bruges til næsten alle penisringe, dildoer og lignende, hvor der er plads til en udskiftelig bullet for at tilføje vibrationer til produktet.
Der er altså rigtig mange muligheder for fræk leg både med og uden partner, så alle kan få gavn af det lækre lille produkt.

Opnå en uforglemmelig orgasme

Selv om Crave kommer i en lille figur, betyder det ikke, at den ikke er kraftig nok til at kunne give dig en intens og uforglemmelig orgasme. De små vibratorer er nemlig spækket med kraft og kan indstilles alt efter behov.
Den lille bullet har 4 forskellige vibrationsniveauer med høj styrke trods det meget lydsvage niveau. Det samme gælder den smukke halskæde, hvor du let skifter mellem niveauerne ved at trykke på en næsten usynlig knap på bagsiden af “emblemet”.
Du kommer heller aldrig til at stå i en situation, hvor du ikke kan få gavn af de lækre vibrationer, fordi batterierne er døde. Crave produkterne er nemlig opladelige, så du altid kan få strøm til dem med en simpel USB-kabel. Det er både en god egenskab, fordi du slipper for at købe batterier på ny i tide og utide, men også fordi det mindskede forbrug af batterier er til stor gavn for miljøet. Du kan altså nyde en fantastisk orgasme med 100% god samvittighed.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk