TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

B Swish

B Swish serien tager sexlegetøjsklassikerne og giver dem et moderne twist. Med seriens omhyggelige design og fokus på komfort og funktionalitet, er B Swish sexlegetøj til dig, der ønsker lækkert sexlegetøj til en overkommelig pris. 

B Swish er et frisk pust af sexlegetøj

B Swish er kommet for at blive

Du kan ikke skyde B Swish ned. Deres sexlegetøj er kommet for at blive og de gør det også godt. Hvis du er på udkig efter nyt, lækkert og farverigt sexlegetøj, så skal du kigge med her. B Swish har formået at kombinere noget så hippie agtigt, som friske farver og frækt sexlegetøj og er lykkedes godt med resultatet. Du finder ikke noget som er mere farverigt end B Swish og med rette.

Er du for eksempel på udkig efter en ny penisring eller vibrator og synes alle de andre udgaver er kedelige og mangler farver, så skal du købe et B Swish produkt. Så vil dig eller kæresten helt sikkert lyse op når sexlegetøjet fra B Swish bliver brugt. Og det være sig ligegyldigt hvilket stykke sexlegetøj du søger efter så har farvespillet fået fuldt gas hos B Swish og de sparer ikke nogen steder. Hvad skal man vælge af sexlegetøj fra B Swish? Det kan være svært og alt efter hvor øvet man er, så skal man starte stille og roligt ud som det gælder med alt andet sexlegetøj. Vi anbefaler at starte med en lille dildo eller vibrator i en flot farve og så er I ligesom i gang.

Farver eller ej

Farverne er mere eller mindre kendetegnet ved B Swish, men noget vigtigt man ikke må glemme er deres utrolige tilgang til kvalitet. Selvom mange og kraftige farver nogle gange kan få sexlegetøj til at se billigt ud så skal man ikke lade sig snyde af det. B Swish producerer intet mindre end top kvalitets sexlegetøj og de er stolte af at vise deres produkter frem.

Om du er til farver eller ej, så vil dig og din partner sikkert stadig kunne nyde hinanden med og uden sexlegetøj med farver på. B Swish producerer farverigt sexlegetøj, men farverne er kun en lille del af deres DNA. Kvalitet og produkternes kunnen er en ligeså vigtig del af deres identitet. B Swish producerer g-punkts vibratorere, rabbit vibratorere, trådløse vibrerende æg til par og meget mere. Du kan for eksempel starte stille og roligt ud med at købe en Wand vibrator som kvinden i forholdet vil kunne lide. Det er vi her hos Sinful i hvert fald ret overbeviste om og derfor kan vi også næsten love orgasmegaranti på de fleste af B Swish produkterne.

Vedligehold farverne og rengør sexlegetøjet

Det er alt sammen meget fint at man kan nyde sit sexlegetøj igen og igen, men det skal jo ligesom rengøres og vedligeholdes for at det ikke bliver henlagt og ikke brugt igen. Det ville jo være en kæmpe skam at gå glip af al den nydelse igen og igen. Måden Sinful anbefaler at rengøre sit sexlegetøj er ved at bruge en rengøringsgel efter brug. Dette holder for det første på farverne, men rengører også, vigtigst af alt, efterladenskaber og lugte. Men så er dit sexlegetøj fra B Swish også rent igen.

Hvis du tilmed vil sørge for at farverne og kvaliteten forbliver så lig med oprindeligt som overhovedet muligt, så skal du benytte dig af en Clean sexlegetøjs spray i 100 ml. Denne sikrer at sexlegetøjet holder længere end gennemsnittet og at det bliver mere lækkert at hive sin rabbit frem igen og igen. Det kan også være at din magic wand skal have en tur eller måske penisringen kan klare lidt ekstra rengøring. Vi skal ikke gøre os til dommer, men opfordrer til at man passer på sit sexlegetøj. Især taget i betragtning hvor meget nydelse der ligger og venter hvis man holder sexlegetøjet rent og lækkert. Det er altså bare det mere frækt hvis det er rent når man hopper på det.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS