Icicles No 27 Glas Buttplug
Icicles No 27 Glas Buttplug
Spar 40%
209,00 kr
Spar 40%
Icicles No 27 Glas Buttplug billede af emballagen 1
Icicles No 27 Glas Buttplug håndbillede 50
Icicles No 27 Glas Buttplug billede af emballagen 90

Icicles No 27 Glas Buttplug

4.5 (3)
349,00 kr 209,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Icicles No. 27 er en flot stilfuld buttplug, som er håndlavet i allergivenligt glas. Den har en skøn lyserød farve og er derfor meget feminin (den kan dog bruges af begge køn).

Plug'en er 14,6 cm lang, så vi anbefaler, at du har erfaring med anal stimulation, hvis du vil bruge denne.

Den er virkelig elegant og ideel for dig, der sætter pris på både kvalitet, æstetik og effektiv anal stimulation. Derudover er den meget robust og velegnet til hård leg.

Glas plug'en har den normale buede form, som kendetegner de fleste buttplugs, og derudover en fod, som sikrer, at den bliver, hvor den skal. Den øverste del af plug'en har desuden en ekstra detalje, hvor en "snor" af glas snor sig rundt.

Den er meget lækker at bruge og nem at indføre. Især hvis du bruger en silikone anal glidecreme sammen med, får du den absolut bedste oplevelse.

Ud over at en glas buttplug holder i mange år, er fordelen at du kan varme eller køle den inden brug for at få en ekstra stimulerende oplevelse. Læg den f.eks. i fyseren eller put den i en skål med varmt vand inden brug.

Plug'en er utrolig nem at rengøre (gerne med sexlegetøjsrens) og kan endda komme i opvaskemaskinen.

Detaljer

FTALATFRI: Ja.
ALLERGIVENLIG: Ja.
LÆNGDE: 16,5 cm.
BREDDE: 1,8 - 4,4 cm (fra det smalleste til det bredeste stykke)
VÆGT: 241 g.
VANDTÆT: Ja, 100. %
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 12895.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Den bedste glas-plug!

Stiftens todelte form er det bedste jeg har oplevet! Selvfølgelig er der forskellige præferencer, men jeg tør alligevel anbefale det uden forbehold. Glas er det perfekte materiale til glathed, og ved forskellige temperaturer skaber det ekstra spændende fornemmelser. Pluggen er størrelsesmæssigt ikke det nemmeste, men tålmodighed ogforsigtighed vil belønne selv en nybegynder med stor tilfredshed :) Produktet er ikke så rødt som på billederne, men tættere på lyst. Stadig ret æstetisk. Læs mere

-
5 5 1
WOW Icicles No 27 Glas Buttplug

Denne Glas Buttplug udfylder til fulde sit formål med hensyn til anal stimulans. En fordel er at det er Glas, man behøver ikke være bange for dens størrelse, ved anvendelse af Olie eller Glidecrem virker produktet meget meget pålideligt. Ta' den med ro lun denne Glas Buttplug til håndvarme og ja den er bredere end en Dildo men igendet er ikke et problem - det er fantastisk. En anden ting er at den også virker stabil under anvendelse trods størrelse og så bliver den siddende uden at det mærkesforkert - den kan nydes 100%. Min seksuelle tilfredsstillelse og nydelse er blevet 4 x dobbelt ved skifte fra diverse produkter til GLAS, det samme er min opfattelse afhygiejnen i samme jeg har netop bestilt endnu et Nr. af Icicles Dildoer og er oppe på fire og igen kan jeg kun varmt anbefale også Icicles No 27 Glas Buttplug det er etrigtig godt supplement. Held og lykke det er toppen af nydelse .... ! Læs mere

-
5 5 1
Wauuw

Den er nem at bruge når man først har vænnet sig til den. Hvis man er nybegynder med anal, vil jeg foreslå at man starter ud med en mindre model, og ellers bruger rigeligt med glidecreme. Rillerne kan virkelig mærkes, hvilket der er meget positivt! Det eneste minus er at den ret hård, netop fordi den er af glas. Jeg vil helt klart anbefale dentil andre! Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk