TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Icicles No 27 Glas Buttplug var 1

Icicles No 27 Glas Buttplug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Icicles No. 27 er en flot stilfuld buttplug, som er håndlavet i allergivenligt glas. Den har en skøn lyserød farve og er derfor meget feminin (den kan dog bruges af begge køn).

Plug'en er 14,6 cm lang, så vi anbefaler, at du har erfaring med anal stimulation, hvis du vil bruge denne.

Den er virkelig elegant og ideel for dig, der sætter pris på både kvalitet, æstetik og effektiv anal stimulation. Derudover er den meget robust og velegnet til hård leg.

Glas plug'en har den normale buede form, som kendetegner de fleste buttplugs, og derudover en fod, som sikrer, at den bliver, hvor den skal. Den øverste del af plug'en har desuden en ekstra detalje, hvor en "snor" af glas snor sig rundt.

Den er meget lækker at bruge og nem at indføre. Især hvis du bruger en silikone anal glidecreme sammen med, får du den absolut bedste oplevelse.

Ud over at en glas buttplug holder i mange år, er fordelen at du kan varme eller køle den inden brug for at få en ekstra stimulerende oplevelse. Læg den f.eks. i fyseren eller put den i en skål med varmt vand inden brug.

Plug'en er utrolig nem at rengøre (gerne med sexlegetøjsrens) og kan endda komme i opvaskemaskinen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW Icicles No 27 Glas Buttplug
Denne Glas Buttplug udfylder til fulde sit formål med hensyn til anal stimulans. En fordel er at det er Glas, man behøver ikke være bange for dens størrelse, ve... Læs mere
Keld / * Jomfruen52 - 6. may. 2014
Wauuw
Den er nem at bruge når man først har vænnet sig til den. Hvis man er nybegynder med anal, vil jeg foreslå at man starter ud med en mindre model, og ellers brug... Læs mere
Andy - 29. jan. 2013
Den bedste glas-plug!
Stiftens todelte form er det bedste jeg har oplevet! Selvfųlgelig er der forskellige pręferencer, men jeg tųr alligevel anbefale det uden forbehold. Glas er det... Læs mere
SeIsoCat - 20. feb. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS