VELVE

VELVE er luksuriøst sexlegetøj med sensuelle kurver og en fløjlsblød overflade. VELVE er designet i Skandinavien og fremstillet i samarbejde med førende sexeksperter. Forkæl dig selv eller en du holder af med sofistikeret, eksklusivt og unikt sexlegetøj med et moderne tvist.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 1 produkter
Du har set 1 af 1 produkter

VELVE - eksklusivt sexlegetøj til den kvalitetsbevidste køber

Bløde former og lækker følelse

Skandinaviske VELVE er et eksklusivt mærke, som producerer sexlegetøj, der er lavet til især at hæve kvindens nydelse til nye højder. Der er tale om et mærke, hvor der er tænkt utroligt meget over produkternes udseende og udførelse, sådan at man som kunde får en eksklusiv luksus oplevelse, hver eneste gang man tager et af de sensuelle produkter i brug.

De forskellige produkter fra mærket er udformet i bløde kurver, der passer perfekt til den kvindelige krops mange faconer, sådan at de skaber optimal stimulering af de tusinder af nerveender, der er at finde i det kvindelige underliv. Derudover er den silkebløde overflade på produkterne med til at give en utroligt eksklusivt oplevelse, når først det rammer huden. Alle produkterne er udført i materialer, der er sikre at bruge på kroppens mest intime områder, og er skabt for at give den absolut bedste fornemmelse og følelse for dig.

Lækker indpakning

En af de ting, der er lagt stor vægt på, når det kommer til produkterne fra VELVE er indpakningen af de forskellige produkter. Her er der nemlig ikke bare fundet den billigste og nemmeste æske frem, som produkterne kan ligge i. Nej, hos VELVE er der tænkt over selv den mindste detalje - også når det kommer til indpakningen af produkterne, og den følelse man får, når man står med produkterne i hånden.

Alle æskerne er lavet i et eksklusivt design, der er med til at give køberen en luksusoplevelse hele fra start af, når de får æsken i hænderne. Her er der nemlig tænkt på, at æsken skal give den helt rigtige “swoop” fornemmelse, når den åbnes, ligesom når man åbner æsken på eksempelvis en iPhone. Æsken er altså også med til at give mærket en ekstra dimension af eksklusivitet, der med garanti får pulsen til at banke lidt hurtigere og sætte forventningerne til produkterne helt i vejret.

Varmefunktioner og pulserende vibrationer

Når man køber et produkt fra VELVE kan man være sikker på, at idéen bag hvert enkelt produkt er, at det skal kunne give den optimale nydelse på den absolut bedste måde. Der er tænkt på, hvordan de vibrerende produkters vibrationer skal mærkes mod huden. Her er der fundet frem til den mest optimale pulserende form for vibration, der er med til at sende en i ekstase inden for ganske kort tid.

Derudover kan man i nogle af produkterne også opleve, at de har en varmende funktion, der er med til at gøre oplevelsen af sexlegetøjet endnu mere behagelig. Det betyder, at det er slut med at blive stimuleret af iskoldt sexlegetøj, men at man i stedet kan nyde godt af den varmende stimulering i kombination med legetøjets fløjlsbløde overflade, der vil få en til at sukke efter mere, hver eneste gang man bruger det. Lige meget hvilket produkt man vælger fra VELVEs eksklusive serie, er man garanteret et luksusprodukt, hvor der er kælet for selv den mindste detalje, sådan at man kan få den absolut bedste helhedsoplevelse.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk