TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Belladot

Belladot er et populært og luksuriøst sexlegetøjsmærke fra Sverige. I Belladot sortimentet finder du bl.a. moderne dildoer, vibrator og æg, samt glidecreme og massageolie. Alt sammen er fremstillet i bløde materialer som er hudvenlig og komfortabel. Produkterne er udarbejdet i samarbejde med sexologer, så du kan være sikker på stor nydelse når du bruger legetøjet. Belladot sexlegetøj kommer i diskret indpakning, som gør det let at opbevare. Bestil i dag og modtag i morgen!

Det svenske mærke Belladot kan mere end man lige tror

Belladot Ebba dildo vibrator

Er der noget Belladot er kendt for så må det være deres Belladot Ebba dildo vibrator eller deres Sofia vibrator. Uanset hvad så har de solgt helt fantastisk og skabt masser af nydelse verden rundt og de bliver ved de svenske skabere. Der kommer hele tiden nyt til og her ligger de ikke på den lade side hos Belladot. Siden hen er der kommet flere stykker sexlegetøj til. Heriblandt Greta vibratoren og en vibrerende penisring til mænd som er yderst populær blandt mænd og ikke mindst deres kvinder eller partnere.

Belladot har for alvor slået deres navn fast med deres Ebba vibrator til kvinder og hvis man spørger rundt om på kontorerne her hos Sinful, så er responsen blandt de kvindelige ansatte også positiv. Der er ingen tvivl om at de har ramt den lige i øjet med dette produkt indenfor sexlegetøjsgenren og det skal de have kredit for. Det er sjældent der bliver skabt et produkt som bare rammer plet fra start og så konsekvent, men det er har Belladot formået. Alle kvinder elsker deres Belladot Ebba vibrator og det kan man ikke fortænke dem i.

Belladot kommer i spændende emballage

Når du køber en Belladot vibrator så får du den leveret i en tin bøtte som må siges at være en smule anderledes end så mange andre varianter af emballage som dildoer bliver leveret i. Det giver bare en eller anden form for summen af kvalitet når man spændt og klar pakker sin pakke op som posten måske lige har leveret eller man lige har hentet på posthuset eller hvor man nu ellers har fået sendt sin Belladot pakke hen til. Når man så sidder der og pakker den op og kan mærke kvaliteten, så bliver man først for alvor spændt på at bruge sin nye bedste ven.

Så hvis du er til en lidt større oplevelse med din dildo eller din vibrator eller måske endda dine nye bækkenbundskugler så vil du elske at åbne op for Belladots produkter. Hele røret som nogle af Belladots produkter kommer i er tilmed beklædt i vintage design så du får følelsen af at det er noget antikt du har mellem hænderne samtidig med at det er spritnyt og emmer af kvalitet. Vi her på kontoret kan i hvert fald ikke få nok af Belladot og deres fornemme sexlegetøjsserie som de med stolthed kan vise frem.

Det er også praktisk og hygiejnisk

Det store svenske mærke har også tænkt sig om da de gik ind i at producere menstruationskopper til kvinder. Det er der nemlig ikke så mange som gør. Belladot var nogle af dem der tog chancen og hoppede med på vognen i forhold til at yde en service overfor kvinderne som godt kunne lide deres produkter. De har produceret en menstruationskop som man sætter op i skeden ved menstruation og denne opsamler så i stedet væsken frem for en tampon.

Denne metode skulle efter sigende være mere hygiejnisk og et godt alternativ til bind og tamponer som så mange kvinder bruger nu om dage. Belladot Evelina som den hedder findes i flere forskellige størrelser og kan købes på Sinful. Producenten selv anbefaler at købe størrelsen S/M til kvinder under 30 som ikke har født vaginalt og er man blevet over 30 så anbefales det at gå en størrelse op i det der hedder M/L. Produktet er allergivenligt og latexfri samt helt fri for lugtgener på nogen måde. Det er et meget anbefalelsesværdigt produkt til kvinden som leder efter et alternativ. Belladot kan det der!

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS