Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Dr. Love

Dr. Love er producent af glidecreme og blev i 2009 kåret til den bedste glidecreme i Europa. Produkterne kan også bruges som et alternativ til massageolie og i forbindelse med kondom.

Dr. Love - bedre sex med glidecreme

Dr. Love glidecreme til alle

Dr. Love glidecreme har fået meget positiv omtale på grund af dens høje evne. I 2009 vandt den prisen for at være den bedste glidecreme i Europa, og den er bestemt ikke blevet mindre populær siden da.

Hvad end du har gang i noget solo-sjov med sexlegetøj eller hygger under lagnerne med din partner, er det vigtigt, at der er vådt forneden. Her er det dog ikke altid tilstrækkeligt med kropslig smøremiddel. Der er forskel på folk, og nogle producerer mindre end andre. Her er det en hjælp med Dr. Love glidecreme. Den sørger for at sex og onani er behageligt for alle parter under hele forløbet. Det er en stor hjælp, som kan gøre dine seksuelle oplevelser en hel del sjovere og dejligere.

Det er desuden ikke kun folk, som har problemer med tørhed forneden, der kan få noget ud af Dr. Love glidecreme. Det er meget normalt, at der kan være brug for lidt ekstra væske, også selvom du er meget våd. Hellere for meget end for lidt, hvis du vil være sikker på den bedst mulige oplevelse.

Hvad er Dr. Love delay spray?

En ting, som mange mænd bekymrer sig om i forbindelse med sex, er, hvor længe de kan holde, før de når klimaks. Det kan være en stor byrde og påvirke selvtilliden og den nydelse, som ellers bør hænge sammen med sex og onani. Heldigvis findes der hjælpemidler, som kan gøre det nemmere, at holde en erektion i længere tid.

Hvis du har oplevet problemer med for tidlig udløsning, kan du prøve Dr. Love delay spray. Det er en spray, som indeholder ingredienser, der kan få dig til at holde længere i sengen. Du sprøjter blot 3-4 gange på din penis inden, du skal dyrke sex eller onanere, hvorefter du vil opleve, at du får mere tid til de frække lege. Du kan også bruge den sammen med en kondom. Her sprøjter du lidt på din penis inden, du kommer kondomet på.

Med Dr. Love delay spray kan sex blive bedre, fordi du kan fortsætte i længere tid ad gangen. Det kan også blive bedre, fordi du får lidt hjælp, som kan gøre den seksuelle oplevelse mere nydelsesfuld for alle parter involveret.

Forskellen på silikone- og vandbaseret glidecreme

En ting, du skal være opmærksom på, når du bruger Dr. Love glidecreme, er, at den er baseret på silikone. Det er nemlig kun en af flere forskellige typer, der findes på markedet. De to mest kendte typer er den silikone- og vandbaserede variant. Og her er der forskel på, hvilken der er bedst alt efter, hvad du skal foretage dig.

En vandbaseret version er rigtig god at bruge sammen med sexlegetøj lavet af silikone, fordi den ikke går ind og beskadiger materialet. Dog er den silikonebaserede Dr. Love udgave bedre til samleje, hvis du gerne vil have en længerevarende effekt. Det skyldes, at dem baseret på vand suges ind i huden, mens den anden type bliver liggende på overfladen. Du kan også sagtens bruge silikonevarianten sammen med sexlegetøj af materialer, som ikke indeholder silikone.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal bruge, eller har nogle spørgsmål til Dr. Love produkterne her på siden, kan du altid kontakte vores kundeservice. Med deres store erfaring og dygtige tilgang kan de hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS