CyberSkin

Hvis det skal være så realistisk som overhovedet muligt, så er Topco Sales' CyberSkin serie, det helt rigtige valg. Materialet minder om den ægte vare og optager hurtigt din kropsvarme for en yderst naturtro følelse. Nyd de mange lækre CyberSkin produkter alene eller sammen med din partner og tag din sexleg til helt nye højder.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 3 produkter
Du har set 3 af 3 produkter

CyberSkin - Den mest realistiske oplevelse

Hvad er CyberSkin?

Det er den amerikanske virksomhed, Topco Sales, der står bag CyberSkin, som er en serie af realistisk og gennemført sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Topco Sales står også bag en lang række andre kendte brands som TLC, Wildfire, Penthouse Toys og mange flere. Siden 1942 har Topco Sales haft et ønske om at bringe det mest spændende og innovative sexlegetøj ud på markedet - og det er de lykkedes rigtig godt med. De har i hvert fald en historie for at levere banebrydende kvalitetsprodukter til kvinder, mænd og par, og i dag er de en af verden største producenter inden for sexlegetøj.

Deres populære brand, CyberSkin, som vi forhandler her på siden, indeholder også produkter til begge køn. Du kan både få sexdukker og dildoer, der er fremstillet i virksomhedens helt eget og meget specielle materiale, CyberSkin (deraf navnet). Produkterne er kendt for det realistiske materiale, fordi det har samme tekstur og elasticitet som ægte hud. Det opnår meget hurtigt kropstemperatur, hvilket giver en fuldstændig naturtro oplevelse - uanset om du er kvinde eller mand.

Vi kommer lidt nærmere ind på både sexdukkerne og dildoerne i de to andre tekster, så læs endelig videre, hvis vi har fanget de opmærksomhed.

En CyberSkin dildo føles som den ægte vare

Hvis du ikke allerede har erfaringer med en CyberSkin dildo, så må du hellere se at komme i gang. Ligesom de andre produkter, som du finder her på siden, så er udvalget af dildoer fremstillet i deres helt eget materiale, der varmes op i forbindelse med kropskontakt. Derudover har produkterne elasticitet og blødhed som ægte hud. Det betyder kort sagt, at du får en helt igennem realistisk oplevelse med en CyberSkin dildo - blandt andet også på grund af det vellignende penishoved og de tydelige blodårer.

En CyberSkin dildo er både blød, behagelig og fleksibel, men den er samtidig hård og fyldig nok til at tilfredsstille dig. Den er faktisk lige præcis som du drømmer om, at en rigtig mand skal være - ganske enkelt. Og hvis oplevelsen skal være endnu mere realistisk, så kan du være du skal kigge nærmere på den model der også kan sprøjte. Du kan fylde dildoen med alle slags væsker, men skal oplevelsen være så tæt på virkeligheden som overhovedet mulig, så prøv en af vores kinky glidecremer, der både føles, ligner og dufter af rigtig sæd. Du kommer faktisk ikke tættere på den ægte vare.

Prøv en virkelighedstro sexdukke

Har du som mand prøvet forskellige masturbatorer, men endnu ikke fundet det helt rette produkt, der lever op til dine forventninger? Eller er du bare på udkig efter noget nyt sexlegetøj, der kan give dig oplevelsen og følelsen af at være sammen med en rigtig kvinde? Hvis du kan nikke genkendende til bare én af delene, så er det heldigt, at du er landet på denne side med sexlegetøj fra CyberSkin.

Som vi allerede har været inde på, så er produkterne her på siden lavet af helt specielle materialer, der får oplevelsen til at føles endnu mere realistisk. Det gælder især også de mange sexdukker, som du finder i sortimentet fra det populære, amerikanske brand. Her føles både bryster, vagina og anus som den helt ægte vare - og det er jo især på grund af materialet, som ikke kan måle sig med noget andet.

Hvis du synes, at der lige i overkanten med en sexdukke, så bliver der faktisk også fremstillet forskellige masturbators, som også føles ægte - og det er til trods for at prisen er meget lavere end sexdukkerne. Uanset hvad du vælger, så kan du nyde de lækre produkter alene eller sammen med din partner og dermed tage din sexleg til helt nye højder.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk